Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki még a 30. csalódás után is a másik nemben keresi a hibát, hogy csinálja?
Figyelt kérdés
És képes létrehozni erre egy weboldalt, hogy azok a szemét mocskos férfiak/nők mind egyforma az összes, több oldalon részletezi az előnyeit, mennyit tett meg a kapcsolatokért, és csak azt kapta, hogy kidobták.
Hogy működnek ezek az emberek, és milyen hatásra tudnak ilyenné válni?
2015. júl. 13. 06:09
1/22 anonim válasza:
Nem tudom, de engem nem zavar amíg nem kell olvasnom azt a weboldalt. Tégy te is így. Xard le! :)
5/22 omba válasza:
Kicsit odébb van egy kérdés, a kérdező már nem is a nőkben, hanem Istenben látja a hibát :)
7/22 omba válasza:
8/22 anonim válasza:
Zseniális. :) Bár szerintem vagy nem komplett, vagy csak trollkodik.
9/22 anonim válasza:
Mi az, hogy VAGY ez tipikusan buta és trollkodik!
10/22 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy a trollok nem buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!