Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan hisznek még (és csalódnak) abban a hitükben, hogy ha ő nem bántja a másikat, akkor a másik sem bántja majd őt?
Természetesen a lányokkal kapcsolatos viszonyra gondolok. Régebben azt hittem, hogy ha tisztelem őket és egyenlő félként viszonyulok hozzájuk, akkor nem lesz gond. Tévedtem.
Más is tapasztalt már hasonlót?
Én pont a volt barátommal voltam így.Kegyetlenül fáj. De az jobban fájt, hogy tudtam így félreismerni és nem észrevenni, hogy ilyen. :/
17/l
Igen. Rájöttem h csak ugyanolyan 'kapcsolati' viszony letezik. Tehát olyan h megbeszeljuk egymas problemait es 'lelkitarsak'leszunk, olyan nincs. Volt olyan korszadkom xmikor szuksegem volt ilyen lelkizesekre, persze a kapcsolatokon belul is a lany reszerol is. De ezek nem mukodnek hosszutavon, es csak a kapcsolatot rombolja.
A masik pedig megtanultam, bizonyos szamu lany utan, h az a fontos h te iranyitsd, mint ferfi a kapcsolat menetet, a lanynak csak a velemenyet kell kikerned es esetleg "eszrr venni"ha vmi nem tetszik neki.
Olyan h kozos dontes hozás h eldontitek mit csináltok és megbeszélitek h ide vagy oda h jobb lenne ez vagy az, ez se mukodik (ha elkepzelitek arra gondoltok h miert ne mukodhetne... csak a valosag mast mutat, es eloben nem igy zajlik). Pl. Ami mukodik hova mentek este: Fiu: Nem akarsz este elmenni enni vhova? (megnevezi az iranyt. Lany: Remdben, mehetunk az xyz helyre is... (konkretizalja a celt). Lehet forditva is... Viszont ami nem mukodik: Fiu: Mit szeretnel ma csinalni? (nincs semmilyen iranyzat). Lany: Nem tudom, mihez lenne kedved? (most sincs semmilyen iranyzat). Tehát ilyenkor vagy otthon maradas lesz, az se rossz, de ha már felvetődött a kérdés h kimozduljatok, mind a ketten kiakartok menni... Ilyenkor szoktak felvetések lenni, de hosszú távon nem jó ha senki sem "irányit". Lehet lány is iranyito, lehet fiu is...
persze. en mindig magambol indulok ki. hogy en megertem a masikat, jo vagyok vele, stb...akkor o is ilyen lesz velem. aztan mindig csalodok
de utana csak magamra haragudhatok. nem kellene ilyen naivnak lennem
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!