Nem csalódás picit, ha a másik fél másnemű gyermeket szeretne? Nem tudom mit gondoljak
tudom, hogy az egészség igazán a lényeg.
de szóval van már egy gyermekünk, én ugyanolyan neműt szeretnék több okból is.
valahol az is bennem van, hogy számomra tökéletes a gyermekem, nem hiányzik a "változatosság", az apjában viszont pont fordítva, olyasmi elven, ha van már ilyen, legyen olyan is.
tehát kicsit dramatizálva, nem egyezik a véleményünk a gyerekvállalásban. ez normális olyan társak között, akik együtt jóban rosszban, amíg a halál el nem választ, stb.?
szóval nem kellene valahol nem is ágynak, hanem egy megérzésen lenniük?
Felfújod ezt a dolgot. Miért jobb az egyébként, amit te akarsz? Te ugyanolyat akarsz, ő meg mást. Az ő szemszögéből meg te vagy furcsa.
Én megértelek valamilyen szinten, hogy ugyanazt szeretnéd, ezzel én is így voltam. De tökéletesen megérettem a férjemet, aki meg lány után fiút szeretett volna kicsit jobban. Mi ezzel a baj?
Komolyan nem értem, mintha bármi múlna azon, hogy ki mit akar...ez biológiai dolog, nem elképzelés kérdése. És ha a férjed akarata teljesül, akkor majd haragszol rá, mert ő akarta így, vagy mi? És fordított esetben ő is durcizzon be?
Igen, normális ez is egy kapcsolatban. Mindenben nem kell egyetérteni, elég ha abban megegyeztek, hogy vállaltok még egyet. Ez bolhából elefánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!