Nem csalódás picit, ha a másik fél másnemű gyermeket szeretne? Nem tudom mit gondoljak
tudom, hogy az egészség igazán a lényeg.
de szóval van már egy gyermekünk, én ugyanolyan neműt szeretnék több okból is.
valahol az is bennem van, hogy számomra tökéletes a gyermekem, nem hiányzik a "változatosság", az apjában viszont pont fordítva, olyasmi elven, ha van már ilyen, legyen olyan is.
tehát kicsit dramatizálva, nem egyezik a véleményünk a gyerekvállalásban. ez normális olyan társak között, akik együtt jóban rosszban, amíg a halál el nem választ, stb.?
szóval nem kellene valahol nem is ágynak, hanem egy megérzésen lenniük?
1. Nem kell mindenben egyetérteni, nem bólogató Jánoshoz mentél hozzá.
2. Még nincs miről beszélni lévén nem vagy terhes.
3. Keress valami hobbit.
Mi az elsőnél is különbözőt akartunk, a páromnak lett igaza, hát ilyen az élet, majd a következőnél. De tulajdonképp mindegy: a mi gyerekünk, imádni fogom.
Elhiszem, hogy egy ilyen kérdésben örülnél az egyetértéksnek, de nem vagytok ugyanaz a személy, ilyen ijesztő neked, ha más a véleménye? A többi dolgot, amiben eltér, hogy kezeled?
A baba nemét nem tudjátok megválasztani, teljesen mindegy, hogy melyikőtök mit szeretne. Így legalább az egyikőtök biztosan fog örülni neki, és kompenzálhatja a gyereknél, hogy a másik meg más neműt szeretett volna.
Nem lenne csalódás, ha átállna arra, hogy a 2.gyerek olyan nemű lenne, amit akart. Ha nem, akkor az más, az több lenne mint csalódás.
A párom mindig is azt mondta, hogy ő inkább kislányt szeretne. Amikor terhes lettem, nem került ez szóba. Akkor derült ki, hogy ez nem változott, amikor még nem tudtuk, hogy milyen nemű és a kérdésre azt válaszolta, ha fiú annak is örül, ha lány még jobban. Lányunk lett.
Férjemmel mindketten kislányt szerettünk volna. De a döntés nem a miénk, fiunk lesz, már most imádjuk.
Szóval ha egyetértettek ha nem, lényegtelen.
Egyébként megzavarodnék, ha mindenben egyetértenénk a férjemmel.
Ő hajlik afelé hogy legyen egy másik nemű is, gondolom neki úgy lenne kerek a család. Te nem tudod elképzelni mert a másik neműt már tudod és nem is hiányzik hogy másikat megismerj.
Szerintem ha mégsem lesz ugyanolyan nemű akkor sem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!