Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az ovoda kotelezhet arra hogy...

Az ovoda kotelezhet arra hogy beirassam a gyerekem?

Figyelt kérdés

Helyzet a kovetkezo:

Gyermekem 2016 okt vegen tolti a 3 eves kort.

A torveny szerint mivel aug.31 utan szuletett neki kotelezoen csak 2017 szept. kell kezdenie.

2017 szept tol vinnem mivel ugyis itthon vagyok.

Bementem az oviba erdeklodni ahol annyit mondtak h igen ismerik ezt a torvenyt de szerintuk be kell iratnom most tavasszal legfeljebb a megjegyzesbe oda irom mikor szeretne kezdeni es majd kuldik a hatarozatot.

Miert kellene beiratnom ha nem kotelezo, az ovoda ,rakenyszerithet erre kikuldott hatarozattal?Ennyire nem ismerik az uj torvenyt?

2015. nov. 13. 21:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hűha, most érezzem magam lecseszve? Továbbra is az jön le, hogy te tudod, az óvoda nem tudja, akkor meg minek tőlük az információ? De semmi gond, "kedves" kérdező, pattogj csak, de ettől nem oldódik meg a problémád. Amúgy meg, ha az óvodának nem hiszel, van fenntartója is, miért nem ott kérdezősködsz?
2015. nov. 16. 19:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Jézusom !!!Én csak arra voltam kíváncsi h akik ugyan ebben a szituban vannak,magyarul elvileg még nem kötelező menni náluk mit mondtak az oviban.

Nem kellene ebből ekkora ügyet csinálni,de sajnos mostanában már minden kérdés alatt olvasható kötekedő válasz :( ez van

2015. nov. 16. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!