Beírassam a körzeti oviba?
Hasonló helyzetben vagyunk, illetve mégis kicsit más. Én a szomszédos városban dolgozom, és oda szeretném, ha felvennék kisfiamat. Persze túljelentkezés van mindenhol, de az általam kiszemelt oviban azt mondta a vezető, hogy megpróbálnak segíteni: megindokoljuk, hogy miért oda szeretném íratni a gyereket (én a saját városomba nem érek haza érte délután munka után, addigra bezárna az ovi, segítségem meg nincs, nem tudná senki elhozni).
Ettől függetlenül én beíratom ide a városunkba a körzeti ovinkba, pont azért, mert ha nem veszik fel, akkor mit csinálok? (nem akarok még egy évig családi napközit fizetni, mert elég megterhelő anyagilag).
Nálunk is túljelentkezés van, protekció nélkül esélytelen nem a körzeti oviba kerülni. Ha van ismerősöd vesd be, mert különben nálatok is esélytelen a dolog. Sajnos mindenhol ez van, mi is abba kerültünk, aminek a legrosszabb a híre, ne ez be is bizonyosodott azóta, mikor megemlítettem, hogy átvinném máshova agyereket, közölték, hogy örüljek, hogy egyáltalán felvették! A szomszéd kislányt úgy nem vették fel, hogy anyu,apu dolgozik, vittek munkáltatóit, fellebeztek stb, és mégsem fért be. majdnem 70 gyereket kellett elutasítani.
Pest megye
Mi zuglóiak vagyunk, kertváros, tele kisgyerekes családokkal!
Az ovikról azt hallottam, hogy az óvodavezetők egyeztetnek egymással, ki hová kerül, azért is félek, ha látják, hogy a körzetibe is beadtam a jelentkezési lapomat, akkor automatikusan oda veszik fel. Ezért is morfondírozom. De kimaradni mi sem szeretnénk már. 3 és fél éves lesz szeptemberben és nagyon igényli már a gyerektársaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!