Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beírassam a körzeti oviba?

Beírassam a körzeti oviba?

Figyelt kérdés
Ha nem szeretném, hogy oda járjon, akkor is be kell íratni a körzeti oviba? 3 szimpi ovi van a környéken, gondoltam oda beíratom, s ha sehová nem veszik fel, akkor a körzethez fordulok. Vagy ti mit csináltok, ha nagyon nem akarjátok, hogy a körzetibe járjon?
2012. márc. 19. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, hogy oda járjon, akkor minek íratod be ? Én csak legutolsó esetben íratnám be, ha a többi szimpatikusba nem veszik fel.
2012. márc. 19. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, mert úgyis egyeztetnek egymással az ovik. Nem fogják több helyre is felvenni. Oda irasd be, ahova konkrétan járatni akarod, feltéve, ha fogadják.
2012. márc. 19. 13:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért vagyok tanácstalan, mert mindenütt túljelentkezés van, és félek, hogy két szék közül a földre huppanunk.
2012. márc. 19. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyunk, illetve mégis kicsit más. Én a szomszédos városban dolgozom, és oda szeretném, ha felvennék kisfiamat. Persze túljelentkezés van mindenhol, de az általam kiszemelt oviban azt mondta a vezető, hogy megpróbálnak segíteni: megindokoljuk, hogy miért oda szeretném íratni a gyereket (én a saját városomba nem érek haza érte délután munka után, addigra bezárna az ovi, segítségem meg nincs, nem tudná senki elhozni).

Ettől függetlenül én beíratom ide a városunkba a körzeti ovinkba, pont azért, mert ha nem veszik fel, akkor mit csinálok? (nem akarok még egy évig családi napközit fizetni, mert elég megterhelő anyagilag).

2012. márc. 19. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is túljelentkezés van, protekció nélkül esélytelen nem a körzeti oviba kerülni. Ha van ismerősöd vesd be, mert különben nálatok is esélytelen a dolog. Sajnos mindenhol ez van, mi is abba kerültünk, aminek a legrosszabb a híre, ne ez be is bizonyosodott azóta, mikor megemlítettem, hogy átvinném máshova agyereket, közölték, hogy örüljek, hogy egyáltalán felvették! A szomszéd kislányt úgy nem vették fel, hogy anyu,apu dolgozik, vittek munkáltatóit, fellebeztek stb, és mégsem fért be. majdnem 70 gyereket kellett elutasítani.

Pest megye

2012. márc. 19. 15:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Mi zuglóiak vagyunk, kertváros, tele kisgyerekes családokkal!

Az ovikról azt hallottam, hogy az óvodavezetők egyeztetnek egymással, ki hová kerül, azért is félek, ha látják, hogy a körzetibe is beadtam a jelentkezési lapomat, akkor automatikusan oda veszik fel. Ezért is morfondírozom. De kimaradni mi sem szeretnénk már. 3 és fél éves lesz szeptemberben és nagyon igényli már a gyerektársaságot.

2012. márc. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!