Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodai jelentkezést csak a...

Óvodai jelentkezést csak a körzeti oviba kell beadni vagy a munkahelyhez közelibe is le kell adni?

Figyelt kérdés

Dunakeszin lakunk, de a II. kerületben dolgozok, az ovi meg a III. kerületben lenne...

Egyáltalán a III. kerületi oviba , ha lenne hely felvennék szerintetek? (mert hogy a II.-ban van a melóhely.)

2012. febr. 29. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Az összes oviba add be, ahová képes vagy elcipelni és haza nap mint nap. Én is 3 helyre adtam be és végül 1 oviba vették fel. Ráadásul oda ahová a legkevesebb esély volt bekerülni. Hajrá :)
2012. febr. 29. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondták, hogy beadhatom az összesbe is, de ők egyeztetnek egymás közt. Tehát nem lesz olyan, hogy 3 helyre is felveszik, aztán te eldöntöd, hogy neked hova a legjobb.
2012. febr. 29. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy egy helyre is elég beadni, és ráírni a többi ovi nevét prioritási sorrendben, és az ovik megbeszélik egymással, melyik gyerek hová kerüljön.
2012. febr. 29. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az oviban, hogy mik a szokások/szabályok? A mi kerületünkben be kell adni a jelentkezést a körzetes oviba mindenképpen (oda fel is veszik jó eséllyel), de emellett be lehet adni máshová is. Oda viszont csak akkor veszik fel, ha a körzetesekkel nem lett tele, ezt előre nem lehet tudni (nálunk nincs várólista, így csak májusban derül ki, hányan jelentkeztek be). Ha mégis sikerül ide, akkor le kell mondani a körzetes ovit.
2012. febr. 29. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:

kérdezd meg az ovit.

3. kerületi vagyok, az az ovi ahova menne a fiam azt mondta, hogy oda adhatjuk be ahol lakunk és ahol dolgozunk, tehát a miénkbe nem mehetnétek, de lehet ez is ovi függő.

2012. márc. 1. 00:52
 6/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok Nekem is azt mondták, hogy egyeztetnek. ÁTVERÉS. Senki nem egyeztet senkivel. Add be mindenhová ne is kérdezd meg az ovit. Alig bírtam elintézni, hogy felvegyék. Majdnem magánoviba kellett íratni (2 gyereket ráadásul), már itt számolgattam, hogy kijönne a fizumból. Tutira írasd be mindenhová.
2012. márc. 1. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!