Mennyi idővel korábban adnátok be a jelentkezést egy népszerű oviba, ha azt akarnátok, hogy biztos, hogy legyen hely?
A kisgyerekem 2011 tavaszán (áprilisban) lesz majd 3 éves. Már egy ideje kinéztem neki egy ovit, ami nagyon népszerű, sokan jelentkeznek oda. Most még biztos nagyon korai érdeklődni, de nem szeretném, ha lemaradnánk a szabad helyekről.
Ti mikor adnátok be a jelentkezést, mikortól nem ciki már érdeklődni?
(Arra gondolok, hogy most még csak 20 hónapos a kicsim.) Bölcsis nem lesz, de ovi ez az egy szimpatikus van eddig.
Nincs még tapasztalatom ebben, légyszi írjátok meg a tieiteket!
Köszi a válaszokat!
Akkor ezek szerint nem lehet helyet "stoppolni". Akkor még várunk és majd felhívom őket, vagy bemegyünk.
Kedves Utolsó válaszoló!
Én nem az "ELTE-re bejutásra"-és az "eminens gyerekek szuperovijára" gondolok, amikor kinézek egy ovit a gyerekemnek.
Ez az ovi azért népszerű és jó, mert erdő mellett van, nagyon jó a levegő, sokat vannak kint a gyerekek, igyekszenek egészséges életmódra nevelni őket. Azért ez nem mindegy egy szmoggal teli nagyvárosban, ahol az óvodák 90%-a rendkívül közel van a főútvonalakhoz, ahol naponta sok ezer autó ontja a szmogot. Ráadásul a többi ovinak még az udvara is minimális a belváros zsúfoltsága miatt. Nekem az a szempont, hogy napi 8 órában ne a belvárosi ártalmak levét igya a gyerekem. Egyébként a munkahelyemhez tömegközlekedéssel 10 perc, autóval is kb. ennyi távolságra van a kinézett ovi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!