Megfelelek 24 hetes terhesen orvosi alkalmasságin gyártósori összeszerelői munkahelyhez?
Figyelt kérdés
Nincs munkahelyem,van egy ilyen lehetőség most,és még kéne pár dolog a babámnak.az előzön sajnos felmondtak,már terhes voltam akkor,de nem tudtam.fizikailag úgy érzem be tudnám vállalni.de felvesznek-e szerintetek?2011. júl. 21. 17:17
1/6 anonim válasza:
Nem fognak felvenni és nem is egy 24 hetes kismamának való a fél napi állás. Nem vállalnak érted felelősséget, másrészt nem is tudnál sokáig dolgozni. Inkább keresnek olyat, aki remélhetőleg tartósan ott marad.
2/6 anonim válasza:
Ha meg is felelsz nem fognak felvenni szerintem, mert manapság egy munkára egy rakás ember jelentkezik és inkább olyat fog választani, aki nem lép le pár héten belül pár évre.
3/6 anonim válasza:
Nem fognak felvenni egy kismamát. Táppénzt kellene fizetni, 2-3 évig nem dolgoznál-költség lenne miattad, haszon nem
4/6 anonim válasza:
"az előzön sajnos felmondtak,már terhes voltam akkor,de nem tudtam"
Rendes felmondás ellen akkor is véd a munka törvénykönyve, ha te még nem is tudsz a várandósságodról. Ha így mondtak fel neked, akkor mehetsz a munkaügyi bíróságra, nyert ügyed van. Keress fel egy munkajogászt sürgősen!
5/6 anonim válasza:
Terhesen biztosan nem fognak felvenni, én is igy jártam sajnos, 17 év munkaviszony után kénytelen voltam elmenni munkanélkülire.S ott utána derült ki, hogy babát várunk. De szerencsére jogosult vagyok a tgyásra, s a gyedre is. Csak kicsit bonyolultabb, mintha munkahelyről mennél el szülni.
39 hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!mindenesetre azért elmegyek jelentkezni mert a munkaügyi központ szervezte,és én együttműködök velük-de hogy minek?!:-/
2011. júl. 22. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!