Nem tudom, mit tegyek, beirassam oviba szeptembertől vagy ne?

Persze, bármikor úgy dönthetsz, hogy most mégsem viszed. Amíg nem kötelező. Jelenleg úgy tudom 4 éves korban.
Szerintem nem lesz neki rossz az ovi, ott sok mindent tanulnak. Ha meg nem akar játszani másokkal, akkor elvonul egyedül. A lányom is legtöbbször egyedül játszik az oviban, nem osztozkodik másokkal. Mégis szeret oda járni, és nagyon sokat fejlődött. Minden nap van valami kis foglalkozás, torna, rajz, verstanulás. Sokat tanul. Ja, és sokat lesz beteg. Az én lányom állítólag még nem kórosan, de most influenzaszezonban azért nem vittem 2 hétig. Ha sokat beteg, én nem vinném. A hajam égnek áll attól, hogy némely 3 éves gyereknek már kivették a manduláját. Akkor inkább nem vinném közösségbe. Persze sajnos nem mindenki teheti meg.

Mindegy mikor kezded el közösségbe vinni az elején sokat lesz beteges, ha nem olyan alkat akkor is. A lányom 2 évesen kezdte a bölcsit, első évben sokat volt beteg, de amikor 3 évesen oviba került már alig. Most idén (szept óta) talán 1x volt beteg, már fárad is rendesen szegényem ezért :)
Történt egyébként valami változás ami miatt megváltozhatott a fiad viselkedése? Tesó, költözés ilyesmi?
Bár barátkozó nagyon a lányom és bölcsis is volt az oviban az első évben mégis szinte egyedül játszott, de ettől függetlenül szerette nagyon.
Ha gondolod és van is elég hely akkor írasd be, max nem megy minden nap és sokszor elhozod ebéd után. Egy kis közösség nem árt senkinek :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!