A beszoktatási időszakban mennyit segítettek a nagyszülők? Elvárható egyáltalán a segítségük?
Mindkét nagymama dolgozik, anyukám főállásban, anyósom fél napokat. Anyósom abszolút együttműködő, hajlandó lenne tömbösíteni a fél napjait, hogy 2-3 egész napot is itt lehessen. Ő vidéki. Anyukám viszont elég furcsán áll a kérdéshez, igaz, hogy Ő egy kisvállalkozásban dolgozik, és valóban nagyon nagy szükség van a munkájára.Ő viszont a szabadidejében van sokat a gyerekek körül. Csak azért érdekes a helyzet, mert a fiam januárban kezdi az ovit, most jár ovikóstoló peogramokra, és addig, amíg Vele vagyok, a pici lányomra kellene vigyázni. Az első ovikóstolós alkalomra elvittem magammal a picit, felkötöttem a hátamra, Vele nem is volt gond, a fiamon éreztem, hogy szüksége lett volna a teljes figyelmemre. Ez természetes is, hiszen az Ő kis életében következik be egy ekkora változás.
Nem akarok lehetetlent elvárni a nagyiktól, nem is tart örökké ez az időszak. Ti hogyan oldottátok meg a kistesóval?
Huuuhhh, szövegértésből egyes, ülj le.
Azt írtuk, hogy a nagyszülő nem arra van, hogy te ugráltasd. Meg azt is írtuk, hogy te azért nem dolgozol, hogy a gyerekkel legyél. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!