Mikor kelnek reggelente a gyermekeitek a bölcsis/ovis időszakban?
Reggel mikor kelnek? Maguktól ébrednek vagy ébresztgetni kell őket? Mennyire nyűgösek a koránkelés miatt?
Gondolom, este hamarabb el is alszanak, mikor? Ti, szülők, mennyit alszotok, ki tudjátok pihenni magatokat? A picim bölcsibe, a nagyom oviba megy, ezért faggatlak Titeket.
Köszi, ha írtok.
7-kor kelnek, néha maguktól, néha hosszan kell ébresztgetni őket. Jó lenne visszaállni az este fél 9-es lámpaoltásra, de amíg világos van, addig felejtős :)
Én 3/4 6-kor kelek, ált. dögfáradt vagyok, mert 11-12 körül alszom el.
Nekem is ovissak a lányaim(a kicsi eddig bölcsibe volt).
Férjem 6:40-kor kel, elökészíti a reggelit, mi pedig 7-kor kelünk a lányokkal. Gyrosan megy, néha nyügösebbek. 7:30-ig reggelizünk, majd öltözés és 8-8:15-kor indulás az oviba, 9-ig kell oda érni.
Egyik sem alszik már délben így 19:30-20 között alszanak el este.
Mi olyan 22-23 ora között alszunk el.
Mi abszolut kitudjuk pihenni magunkat.
Ovis a lányom, 4 éves lesz.
6:30 körül keltem, nagyon ritkán kel magától.
Este f9 körül fekszik.
Mi is fekszünk 9-f10 körül.
Én reggel 6kor kelek, férjem változó.
7-kor kelnek. Néha maguktól, de legtöbbször ébresztem őket. A fekvés 9-kor van. Ha van bölcsi/ovi, ha nincs. Hétvégén egyébként 8-ig felkelnek maguktól.
Én nem nagyon tudom kipihenni magam, mert még mindig kelnek éjjel, de ez van, már hozzászoktam. :)
Köszönöm a válaszaitokat.
Húúú, 6-os! Kimerítő lesz neked. Kívánom a legjobbakat!
Akik 7-kor kelnek: mikorra járnak a gyerekek? És ti, szülők? Mennyi idő alatt készülnek el a gyerekek?
Én úgy számolom, hogy a két gyerkőc elkészítéséhez, valamint a fiam reggeliztetéséhez kellenei fog legalább 1 óra. Ha negyed 8-ra be akarjuk vinni őket, akkor 6-negyed 7 körül kell kelniük. Olyan embertelenül hangzik. Ilyen kis picik és hajnalban kelnek.
Èn fèl 7kor kelek, kávè, öltözès, 7kor èbresztem a fiam, fèl 8 körül indulunk,5 perc gyalog a bölcsi, de bicajjal/autòval viszem mert onnan èn 8ra megyek dolgozni.
Este fèl 10-10 körül alszik, tèlen egy òrával hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!