Négy és fél évesünk sokat beteg mióta ovis, január végén jön a kistesó.2 hónapra "kivehetem" az oviból hogy ne hordjon haza mindent +ő se legyen beteg ebben az időszakban? Megtehetem?
Szerintem a gyerekorvost megkérheted, hogy írja ki 2 hónapra! Nálunk legalábbis így működhet csak, hogy orvos igazolhat ilyen sok időt.
Szerintem ezt megérti ő is!
Nyugodtan vedd ki. A mi ovinkban is szokták ezt csinálni, amikor kistesó születik.
Azért gondoljon már bele az, aki azt írta, hogy ne vedd ki, hogy ha pl. hazavisz a nagyobb gyerek egy kis rota vírust? Vagy bárányhimlőt? Vagy skarlátot?
Miért ne vehetné ki? És a nagyobb gyermek legalább otthon van velük az első időkben, érzi, hogy ő sincs elhanyagolva a pici miatt, be lehet vonni dolgokba segíteni, és amikor a kicsi alszik, lehet vele fejlesztő könyvezni, mesélni, diavetítőzni.
Vedd ki nyugodtan, a gyerekorvossal beszélj, az oviban az a lényeg, hogy legyen igazolása erre az időszakra.
Könnyű szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!