Ha nem lenne kötelező az óvoda, akkor járatnád a gyereked?
Igen, járatnám.
Egyrészt, mert lányom közösségi lény, imádja a gyerekeket, otthon nem lehetett igazán jól lekötni.
Másrészt én későn kerültem oviba, utáltam is nagyon, mert már ott volt egy összeszokott társaság, én furcsán éreztem magam közöttük, nem beszélve arról, hogy mivel sokáig voltam otthon, nem értettem miért kell most "kitenni" engem a jól megszokott közegemből.
Igen, mert szereti a gyerekeket, és szerintem akárhogy is nézzük, de az anyuka társasága nem elegendő már egy nagyobb gyereknek.
Közösségben lenne, sokat tanulna a többi gyerektől.
Úgy látszik gyerekfüggő: én is 5 évesen kerültem oviba, és gyűlöltem. Minden áldott nap bőgtem, amikor ott hagyott anyukám. Utáltam, mert már megszoktam, hogy otthon vagyok. Én hiszem, hogy ha engem előbb beíratnak oviba, akkor jobban hozzá tudtam volna szokni.
Lányom bölcsis is volt, és nagyon jól elvolt ott is, az ovit meg imádja. Nála tökéletes döntés volt a "korai" közösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!