3,5 éves kislányom kivehetem az oviból? Ugye még nem kötelező 3 éves kortól?
Elég gáz az ovi
Most kezdtük szeptemberben.
- Az óvonők és Dadusok egy kivétellel bunkók. Sajnos nem tudok rá jobb szót. Bekopogok a gyerekemért, és szó nélkül rám csukja az ajtót, majd még nyomja is amikor be akarok menni. A gyerekekkel is nagyon flegmák.
- A gyereknek nem segítenek pisilni, ezért minden nap pisis a nadrágja
- Eltünt egy nadrágja
- Nem mehet reggel motorral, futóbiciklivel, mert nincs hely tárolni. Tehát ovi után nem tud a barátaival játszani, csak ha hazajövünk előtte.
- A fogmosó pohár ovis, ők adják, és az a műanyag ami az én időmben volt divat. Világoskék, ami olyan, mintha mákkal lenne megszórva. A probléma az vele, hogy kb 10 éves, és tiszta sárga mocsok, és nem lehet másikat vinni, mert nem illik bele az óvoda arculatába.
- A gyerekek délután rendezetlenek, nincs a kislányok haja alvás után megfésülve, ha mégis megcsinálják, akkor azt a csatot rakják a hajukba ami kéznél van, szinte mindig másét. Nem engedik nekik kivinni a polcukra, hanem egy nagy közös kosárban gyűjtik.
- az egész ovi igénytelen lepusztult. A WC kagyló szerintem még eredeti 30 éves, a zuhanytálca negyede tiszta rozsda,. Állandóan tömény pisi szag van az oviban :-(
13 ovi van a városban.
Azért ebbe az oviba vittem, mert a mellette lévő bölcsibe járt. De a bölcsis gondozónő is most mondta, hogy átmentek megnézni az ovit és senkinek sem ajánlja. Most hallom ismerősöktől, hogy Te nem tudtad, hogy az a legrosszabb ovi a városban? Hát mondom nem. Sajnos.
A fiam egy másik oviba járt de sajnos későn jutott eszembe, csak augusztus végén. Az oviban lett volna hely, de abban a csoportban nem, ahová ő is járt.
Arra gondoltam, hogy kiveszem, és akkor már most szólok, hogy abba a csoportba szeretném vinni, és akkor jövőre kezdené.
Nem probléma ha idén nem megy oviba, mert itthon v agyok, az öccse 9 hónapos.
Mindig sírt, és azt mondta az ovónő, hogy majd megszokja. Hát megszokta. Már nem sír, de minden reggel mondja, hogy itthon maradok anyával, és nézem anyát.
Megszokta. De nem szereti.Én azt szeretném, ha örömmel menne, mint anno a fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!