Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az óvónők döntéséről?

Figyelt kérdés

Az anyák napi műsorral kapcsolatban egy nappal előtte kijelentették, hogy csak a nagymamákat és az anyukákat várják. Akarnak egy apák napi ünnepséget is rendezni egy hónap múlva, oda csak az apákat és a nagypapákat várják.

A terem, ahol tartják a teljes létszám befér, tehát ez nem akadály.

Én úgy gondolkodom ezzel kapcsolatban, hogy egy szülinapos meghívja a barátait, azokat is, akiknek nem aznap van a szülinapjuk. Nincs keresnivalója egy olyan anyák napi műsoron az apának, amikor a gyereke ad elő valamit?

Persze durván, de ez diszkrimináció. Nem hinném, hogy egy óvónőnek joga lenne szelektálnia a családot egy műsorra.

Szerintetek rosszul látom?

2015. ápr. 30. 08:48
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Sem mikulás ünnepség, sem farsangi előadás nem nyilvános nálunk. Ezek mind nem nyilvános ünnepek.

Egyetlen ilyen van, az anyák napja. Illetve az apák napja mostantól. Téged miért zavar, ha a hátsó sorban felveszem videóra a gyereket? Akkor már nem rólad szól? Ahogy előttem is írták, otthon sem küldik ki az apukát, mert a gyerek egy szál virágot ad az anyukának. Vagy nálatok igen? Gondolom a kedves férjed ezt megérti, hogy anyák napján el van küldve otthonról, igaz?

Miért hiszed azt, hogy ha három apuka jelen van az óvodában, akkor már nem a 25 anyukáról szól az előadás?

A családdal kapcsolatban amit írtál, ha te úgy gondolod, hogy fél órára a hátsó sorban ül az apuka, az azt jelenti, hogy egymás fenekében vagytok, akkor gondolkodj el a kapcsolatodról a férjeddel.

2015. ápr. 30. 14:35
 42/48 anonim ***** válasza:
Nézd, én itt most befejezem a veled történő beszélgetést, mert nem vagyok partner ehhez a stílushoz. Kikérem magamnak, hogy a férjemmel való viszonyomat a szádra vedd, nem vagyunk mi még csak ismerősök sem, hogy ezt megtehesd. Viszont ha már személyeskedünk, akkor csak megjegyezném, hogy nincs nevetségesebb, mint egy hisztis férfi. Vedd magadra nyugodtan. Viszlát.
2015. ápr. 30. 14:40
 43/48 A kérdező kommentje:

Nem én találtam ki, te írtad ezt:

"Egyébként azt kellene megérteni, hogy a család nem azt jelenti, hogy egymás fenekében vagyunk ha kell ha nem, csak mert család vagyunk."

Ha te az első sorba ülsz, a férjed a hátsóba és megnézitek közösen a gyereketek együtt, és ezzel az egymás fenekébe vagytok szerinted, akkor én a helyedben elgondolkodnék. Valószínű azért a felháborodásod, mert fájhat az igazság, de ezt csak ti tudhatjátok...

Nem hinném, hogy az hiszti lenne, mert kitiltanak egy olyan rendezvényről, ami a gyerekemről és a feleségemről szól, és erre a rendezvényre éveken keresztül minden probléma nélkül látogatható volt apukáknak is, szóvá teszem, és nem tetszik.

Vagy nálatok a nem értek egyet egyenlő a hisztivel?

2015. ápr. 30. 14:47
 44/48 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk még a nagymamákat sem lehet meghívni, mert nem lesz "igazi" műsor sajnos. A gyerkőc meg az anyuka elvonulnak egy sarokba és ott elmondja a verset, amit tanult. Bár az én fiamnak nincs apukája, aki ott lehetne az ünnepségeken, de soha nem zavarta sem őt, sem engem, hogy másoknak ott van anyák napján az apukája is.
2015. ápr. 30. 17:08
 45/48 A kérdező kommentje:
:D
2015. ápr. 30. 18:18
 46/48 anonim ***** válasza:
Utolsó, nálunk is így tervezték az anyák napját, de még ezt is elfelejtették. Itthon elmondta lányom a versét. Kérdező, inkább örülj neki, hogy nálatok lesz anyák napja, és még apák napja is.
2015. máj. 4. 14:17
 47/48 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy lesz-e vagy sem, és minek örüljek. Örülök neki, ez most nem kérdés. Ez az örülj neki, hogy luk van a fenekemen felfogással nem nagyon lehet megbeszélni semmit se.
2015. máj. 4. 15:10
 48/48 anonim ***** válasza:

Akkor azt mondom, felesleges ezen pörögnöd, eddig így volt, ezentúl úgy lesz, biztos zavarta a többi anyukát, hogy 2-3 apuka minden évben ott üldögél.Fogadd el. Mindenkinek nem lehet a kedvére tenni, 25-ből 23 apuka nem tud, nem akar ott lenni, akkor a többi is maradjon távol. Így döntöttek, ennyi.

Szerintem rosszul látod.

2015. máj. 4. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!