Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az óvónők döntéséről?

Figyelt kérdés

Az anyák napi műsorral kapcsolatban egy nappal előtte kijelentették, hogy csak a nagymamákat és az anyukákat várják. Akarnak egy apák napi ünnepséget is rendezni egy hónap múlva, oda csak az apákat és a nagypapákat várják.

A terem, ahol tartják a teljes létszám befér, tehát ez nem akadály.

Én úgy gondolkodom ezzel kapcsolatban, hogy egy szülinapos meghívja a barátait, azokat is, akiknek nem aznap van a szülinapjuk. Nincs keresnivalója egy olyan anyák napi műsoron az apának, amikor a gyereke ad elő valamit?

Persze durván, de ez diszkrimináció. Nem hinném, hogy egy óvónőnek joga lenne szelektálnia a családot egy műsorra.

Szerintetek rosszul látom?

2015. ápr. 30. 08:48
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
33%
Azért mert apuka/nagypapa ott van, miért kellene virágot is kapnia. Nagyon sarkítod a helyzetet. Nálunk elől ülnek anyukák/nagymamák, hátul meg ácsorognak, fotóznak és kisebb testvért szittelnek az apukák. Legalább lesz rendes fotó az ünnepségről.
2015. ápr. 30. 09:03
 12/48 anonim ***** válasza:
56%

Érdekes, de nálunk mindig ott van az összes évfolyam a ballagáson, elsőtől a ballagókig:)

Az meg nonszensz, hogy a virágot felhozzátok apuka részére. Ki várja anyák napján a virágot apáknak is? Szerintem senki...

2015. ápr. 30. 09:05
 13/48 A kérdező kommentje:

"Tipikusan az a szülő vagy,akinek nem jó semmi."

Hetedik éve van kapcsolatom az óvodával a gyerekeim révén. Soha nem volt gond az anyák napjából.

Az anyák napi ünnepségen elenyésző amúgy is az apák,nagypapák száma. Vagy éppen dolgozik, nem ér rá, vagy a kistesóval otthon marad, vagy egyszerűen nem érdekli. Azt az elenyésző egy-két apukát, nagypapát alázzák meg szerintem ezzel, akiket érdekel. És szerintem hátul semmiféle vizet nem zavarnak.

2015. ápr. 30. 09:07
 14/48 anonim ***** válasza:
51%
Maximálisan igazad van.
2015. ápr. 30. 09:08
 15/48 anonim ***** válasza:
26%
Akkor meg gondolj bele, annak a gyereknek a helyzetébe akinek nincs ott az apukája! Ha már ezen lovagolsz.
2015. ápr. 30. 09:09
 16/48 A kérdező kommentje:
A ballagásos példa szerintem nem jó. Miért érdekelné egy hatodikos szülőt a nyolcadikos ballagása? Amúgy annyiban jó a példa, hogy onnan sincs kitiltva az ötödikes szülő. Ha annyira mazochista, hogy elmegy, hát menjen.
2015. ápr. 30. 09:09
 17/48 A kérdező kommentje:

"Akkor meg gondolj bele, annak a gyereknek a helyzetébe akinek nincs ott az apukája! Ha már ezen lovagolsz."

Tehát azért rekesszem ki magam a gyerekem műsorából, mert másnak rossz? Te már belegondoltál, hogy mit gondol rólad az a hajléktalan, aki melléd megy az autódban ülve az újságját eladni? Te sem adod el az autódat azért, mert ki milyen helyzetben van.

Szerintem akinek az anyukája ott van, az a gyerek nem bánkódik, mert nincs ott az apukája. Akinek meg ott van, az a gyerek örül, hogy ott van, ennyire egyszerű a helyzet szerintem.

2015. ápr. 30. 09:12
 18/48 anonim ***** válasza:
68%
szoval te az elégedetlen apuka vagy...
2015. ápr. 30. 09:15
 19/48 anonim ***** válasza:
52%
Szerinted. De akkor egy apuka miért nem érti meg, hogy anyák napja, és majd lesz apák napja is,ami neki fog szólni? Miért kell az egész pereputtynak csődülni mindenhová?
2015. ápr. 30. 09:15
 20/48 A kérdező kommentje:

Nem csődül az egész pereputty, ahogy eddig sem csődült. Egy-két-három apuka szokott ott lenni, anélkül, hogy kitiltotta volna bárki is őket.

Az apukák nem nagyon szoktak lelkiismereti kérdést csinálni abból, hogy egy óvodai ünnepségre nem tudnak eljönni. És mit fog szólni az a gyerek, akinek az apukája nem jön el az apák napjára. Az anyuka nem kívánatos személy, stb.

2015. ápr. 30. 09:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!