Miért ordibálnak az óvónők a gyerekekkel az oviban?
Sok oka lehet a kiabálásnak, előttem ki is fejtették. Na meg az vesse rájuk az első követ, aki otthon a saját ovs korú gyerekével szemben még egyszer sem emelte fel a hangját!
Nálunk az oviban amúgy csengőt használnak, egész jól csendben maradnak a gyerekek, amikor meghallják.
érdekes-én tudtam emberi hangon beszéni velük
csak akkor emeltem fel a hangom,ha már valami nagyon felbosszantott-de az vesse rám az első követ,akinek néha nem szakad el a cérna 25-27 gyerek mellett.
egyébként totál igazad van,ha te hangos vagy,a gyerek is átveszi.ha halkan beszélsz-ő is csöndben marad-és figyel
persze van,hogy hangosan mondjuk,hogy sorakozó,vagy az udvar végére,hogy" Pistike gyere le a keritésről"-igy egyrészt meghallják,másrészt nem kell odarohanni mindenkihez,de az nem normális,ha egész nap orditanak
ott valami baj van-egyszerűen nem képes máshogy tekintélyt szerezni magának.
nálam sokszor az is elég volt,hogy felemeltem a kezem,csúnyán néztem,és abba hagyták azt a tevékenységet.
nem lehet átvinni egy nyugis csoportba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!