Meddig maradjon az oviban?
Lányom szeptemberben kezdi az ovit. Én decemberre várom a tesót.
Az ovi nem állami. 9-4ig, vagy 9- fél 1-ig járatnátok a gyereket? Megindokolnátok? Köszönöm szépen.
Köszönöm a válaszokat. Azért lehet info, hogy nem állami ovi, mert nem is célozgatnak, hogy vigyem haza ebéd után, hiszen otthon vagyok a tesóval. Addig maradhat, amíg be nem zár az ovi, 5ig.
3-4ig különórák vannak, semmi komoly, csak torna, foci, nagyoknak logopédia. Mi amúgy is járunk úszni.
Hiába lehet megkerülni a törvényt a jegyzőnél, én nem szeretném. Beíratom, mert nagyon igényli a t5ársaságot, én már kevés vagyok neki, már így 2.5 éves korában is.
Ismeri az ovit, sokat járunk a keresztlányomért oda, alig bírom elrángatni a sajátomat. Ezért jár úszni is, a társaság miatt, de az már nem elég.
Nem akarom lepasszolni, de kicsit aggódok, hogy fog a kicsi aludni, pont elalszik majd a kocsiban, mikor megyünk a nagyért, felkel, stb. Illetve a nagy sem lenne mindig oviban, sokat utazunk a férjem munkájából adódóan, sokat lenne így is velünk. Csak hát agyalok még, na. :)
Azt sem akarom, hogy tengjen-lengjen délután az oviban, mert azt itthon is lehet.
Légyszi, hagyd el ezt a stílust. Tanácsot kértem és véleményt, de sejtheted, hogy nem ilyen formában.
Nem írtam, hogy különleges a gyerekem, ne menjünk ebbe bele. Többet látsz a dolgokba, ha itt éled ki magad, inkább ne tedd. Felesleges, hidd el.
3 éves kora után megy oviba nem most. Tele különórákkal sem stimmel, lenyűgözöl, komolyan. Nem minden nap van különóra és írtam, semmi komoly, mitől lenne megterhelőbb, mint az udvaron ugrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!