Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyszerűen nem tudom eldönteni...

Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy maradjon e egész napra az oviban a kisfiam, nagyon nagy szervezéssel talán el tudom hozni egy óra felé a kötetlen munkám mellett, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Viszont akkor délután ha még marad elintéznivalóm amit muszáj még megcsinálni,akkor nehéz lesz mellette.

Lelkiismeretfurdalás és határozatlanság jellemez.

2011. aug. 25. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem aludjon ott, és nem tudom nálatok mikor lehet elhozni, de alvás után hozd el rögtön. Nálunk 3 kor lehet mennni alvás után.

1 kor nálunk nem is lehet elhozni. délben, vagy 3 után.

A gyereknek is jobb, ha gyorsan elintézel mindent, és szabad a délután, együtt tudtok játszani.

2011. aug. 25. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne legyen lelkiismeret furdalásod, ő jó helyen van, te meg nyugodtan végezd a dolgod.

Neked is megkönnyebbülés, ha úgy mész érte, hogy már csak vele kell foglalkoznod.

Ismerem az érzést, hidd el, de volt, hogy épp ezért 1 órával korábban mentem és a fiam "letolt", mert még játszani akart a haverjaival.:)

2011. aug. 25. 10:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Tavaly mentem érte végig,mert még nem dolgoztam,hanem GYED-en voltam a kissebbel,most viszont kétségbe vagyok esve,hogy mi lesz így vele,hogy ahoz szokott érte megyek.

Mondtam neki,hogy ott fog alaudni,de sír ,hogy"ezt nem teheted anyu" ...most hogy tegyem akkor ezt vele?

2011. aug. 25. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!