Hogy birjátok? Szervezéssel minden megoldható?
Az én picim még úton van, de az anyukámról tudok nyilatkozni:)
Én vagyok a legidősebb, mikor 16 hónapos voltam, akkor született meg a húgom.Aztán eltelt egy kis idő, mikor 5 lettem, a húgom majdnem 4 megszületett a másik húgom.Aztán eltelt 2 év és megszületett az öcsém.Szóval volt egy 7 éves, egy 5 éves, egy 2 éves meg egy újszülött...Anya megoldott mindent, pedig mikor még csak mi, a lányok voltunk meg a pelenkát is főzni, mosni kellett. Egyáltalán nem hülyült bele a dolgokba.Aztán még egy kis idő elteltével, mikor én 14 voltam, az öcsém 7 megszületett a második öcsém is:)Persze akkor már mi is be tudtunk segíteni lányok, de amikor még csak 4en voltunk, bizony elég sok feladat volt.
Csak azért írtam le, mert szerintem megoldható:)
Hajrá, hiszen minden rendben körülöttetek!
Ha most teherbe esel, már 2 éves is elmúlik a nagy tesó, mire érkezik a hugi vagy öcsi. (Ideális korkülönbség szerintem.)
Ha biztosnak látod a hátteret a jövőben is, akkor ne gondolkodjatok, hanem cselekedjetek! :)
Sok sikert, minden jót!
na hát nálunk semmi segítség nincs, anyagilag jelenleg nem állunk úgy h mondjuk valakire (bébiszitter) rá tudnám bízni legalább a nagyobbat, és a férjem is igen keveset tud itthon lenni.
Mégis megoldom, riogattak engem is hogy majd a hajam tépem 2 pici mellett, de szerencsére nem jött be. A kicsi (lány) 5 hós, egy angyal szinte sose sír , a nagyobb 2 éves múlt most hát vele nehéz, de tesó nélkül is nehéz lenne, dackorszak kellős közepén vagyunk.
Úgyhogy én a helyedben belevágnék pláne így segítségekkel meg főleg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!