Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy birjátok? Szervezéssel...

Hogy birjátok? Szervezéssel minden megoldható?

Figyelt kérdés
Eddig azon a véleményen voltam, hogy 2-4 évig tuti nem szeretnék tesót a most 17 hónapos kisfiamnak. De az elmúlt hetekben megváltozott teljesen a véleményem. Nem történt semmi különös, egyszerűen úgy érzem egyre hamarabb szeretnék kistesót :) Lehet bután hangzik, de igy van!! Akinek kisebb a korkülönbség hogy birja? Segitségem most is sok van, szóval azzal nincs gond. Anyagilag is jól állunk, munkahelyem is biztos.
2010. ápr. 9. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én picim még úton van, de az anyukámról tudok nyilatkozni:)

Én vagyok a legidősebb, mikor 16 hónapos voltam, akkor született meg a húgom.Aztán eltelt egy kis idő, mikor 5 lettem, a húgom majdnem 4 megszületett a másik húgom.Aztán eltelt 2 év és megszületett az öcsém.Szóval volt egy 7 éves, egy 5 éves, egy 2 éves meg egy újszülött...Anya megoldott mindent, pedig mikor még csak mi, a lányok voltunk meg a pelenkát is főzni, mosni kellett. Egyáltalán nem hülyült bele a dolgokba.Aztán még egy kis idő elteltével, mikor én 14 voltam, az öcsém 7 megszületett a második öcsém is:)Persze akkor már mi is be tudtunk segíteni lányok, de amikor még csak 4en voltunk, bizony elég sok feladat volt.

Csak azért írtam le, mert szerintem megoldható:)

2010. ápr. 9. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Hajrá, hiszen minden rendben körülöttetek!

Ha most teherbe esel, már 2 éves is elmúlik a nagy tesó, mire érkezik a hugi vagy öcsi. (Ideális korkülönbség szerintem.)

Ha biztosnak látod a hátteret a jövőben is, akkor ne gondolkodjatok, hanem cselekedjetek! :)

Sok sikert, minden jót!

2010. ápr. 9. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen jó lenne a korkülönbség. Minden megoldható, és biztosan lesznek nehéz pillanatok, de a rengeteg jó mindenért kárpótol majd. Sok sikert :)
2010. ápr. 9. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:

na hát nálunk semmi segítség nincs, anyagilag jelenleg nem állunk úgy h mondjuk valakire (bébiszitter) rá tudnám bízni legalább a nagyobbat, és a férjem is igen keveset tud itthon lenni.

Mégis megoldom, riogattak engem is hogy majd a hajam tépem 2 pici mellett, de szerencsére nem jött be. A kicsi (lány) 5 hós, egy angyal szinte sose sír , a nagyobb 2 éves múlt most hát vele nehéz, de tesó nélkül is nehéz lenne, dackorszak kellős közepén vagyunk.

Úgyhogy én a helyedben belevágnék pláne így segítségekkel meg főleg:)

2010. ápr. 9. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
14 hónap korkülönbség van a két gyerekem között. Az első két hónap nehéz volt, de szerintem csak az alvás hiánya miatt. Aztán mindenbe belerázódtunk. Én napirend párti vagyok, a kicsi is hamar kialakította az övét, leginkább beleszokott a tesóéba. A férjem sokszor úgy megy el dolgozni, hogy még alszanak a gyerekek, este meg arra ér haza, hogy vacsorázunk, fürdetünk és már alszanak is a gyerekek. Ennek ellenére életem legcsodálatosabb két évén vagyok túl, imádok elfáradni a gyerekkel töltött napokba és nagyon sajnálom, hogy ez az időszak is el fog múlni. Persze sokszor vagyok már én is nyűgös, vannak problémák amiket meg kell oldani, semmi sincs kolbászból ugye... Én úgy érzem nagyon jól döntöttünk mikor megtartottuk a kistesót.
2010. ápr. 9. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!