Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nem ciki, hogy az ovi bált...

Nem ciki, hogy az ovi bált rendez, de a belépődíjon felül még a büféhez és a tombolához is vár felajánlást?

Figyelt kérdés
Nálatok hogy van az ilyesmi? Úgy képzelném, ha már kifizetem az 1.000 Ft-os belépőt/fő, akkor a büfékaját és a tombolanyereményeket nem nekem kell vinnem. Természetesen a büfé és a tombola is pénzbe kerül majd.
2015. jan. 22. 16:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Én oviban dolgozom, nálunk úgy van, hogy 3500 ft a belépő a bálra, de ebben benne van a többfogásos vacsora és sütemény.

Az italt a szülőknek kell megvenni és a tombolát is.

A tombolát a szülők hozzák be, ha megnyeri a sajátját, azonnal elcserélik.

Nálunk 150 fős az ovi, idén több mint 100 vendég érkezett a bálra és ezen kívül többen vettek csak támogatói jegyet (ez csak alapítványi támogatás, ezzel nem léphet be a bálba)

A bevétellel elszámolunk, a szülők tudják, hova kerül a pénz és látják is az eredményét.

Nagy sikerűek szoktak lenni a bálok nálunk.

A vacsorát, amit fogyasztottak a vendégek, a mi pénzünkből főzték meg, tehát az ott dolgozók amit beadtak a közösbe.

Mi ezzel támogatjuk az óvodát.

2015. jan. 22. 21:47
 32/33 anonim ***** válasza:
Èn a csoport pènzhez szolnèk pár szót nálunk az szmk szülök egyike szedi csoport pènzt ,tisztasági pènzt ,minden ilyet ès számlát is adnak rola minden hónapban mindenkinek az át vett összegröl ,tehát nem az óvonők foglalkoznak a pènzel.
2015. jan. 23. 08:45
 33/33 anonim ***** válasza:

Nálunk 3700 Ft/fő a farsangi bál az oviban. A pártolójegy 1000 ft.

Nálunk a csoportoénz "adomány" néven megy, ergo úgy van megcsinálva, hogy a szülő adományozza az óvódának. Persze nincs leírva de "kötelezö", ennyi.

2015. jan. 23. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!