Nem ciki, hogy az ovi bált rendez, de a belépődíjon felül még a büféhez és a tombolához is vár felajánlást?
Ööööö.... Jól értem?
Neked kell felajánlanod tárgyakat, vinned a büfébe szendvicset, sütit, amit aztán pénzért megveszel, hogy ehesd a sajátodat?! Mi van, ha a tombolán az általad felajánlott vázát nyered meg?!
Hm... de, ciki.
Igen, jól érted! Nem azt mondják, hogy vinni "kell", tehát valószínűleg valamilyen enni-, innivaló mindenképpen lesz, ha senki nem ajánl fel semmit, akkor is, de ha már bált rendeznek a szülőknek, szerintem úgy lenne elegáns, hogy legalább a büfével ne kelljen a szülőknek foglalkozniuk. (Esetleg az SZMK-s szülőknek igen, ha nagyon akarnak.)
A bál meghirdetésével együtt ezeket az információkat is megkaptuk.
2. válaszoló azt írod, hogy 1.000 Ft semmi, én nem tudom, mert nem volt még ilyesmi az oviban, amióta oda járunk, de azt tudni kell az oviról, hogy nem szednek csoportpénzt, még 100 Ft-ot sem lehet gyűjteni (önkéntes alapon, akinek van kedve beleadni), hogy a csoportnak vegyünk valamit (ceruza, papír, stb). Ehhez képest, nekem 1.000 Ft soknak tűnik, úgy meg főleg, hogy még a büféhez is készítsünk otthon valamit, vagy ajánljunk fel alapanyagot, valamint a tombolához is. A tombolával kapcsolatban végül is igaz, amit írtatok, hogy elfogadható, ha felajánlásokat várnak.
Csak annyit mondtak, hogy szülők bálja, és lesz zenekar egy kedves apuka felajánlásából, valamint tombola.
Küldtem mindenkinek a zöld kezet, a lepontozó is írjon inkább véleményt a lehúzás helyett!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!