Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, ha a melltartóm picit...

Ciki, ha a melltartóm picit csúcsos? Mivel kicsi a mellem és push-uposat hordok. Ha megfogom lehet érezni, hogy kisebb és felül, ahol nincs melltartó ott kisebb. Nagyon gáz?

Figyelt kérdés

2012. febr. 28. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne hordj olyat! Könyörgöm! Mi értelme, hogy két bumszli szivacsdarabkát hordasz a pólód alatt? Viselj akkorát, amekkora a méreted, a melltartónak az a lényege, hogy tartson, nem hogy átverje a szemlélődőket. Maximum egy vékony szivacsréteggel, ami kicsit formásabbá teszi. De mégis mi lesz, ha egyszer lekerül rólad, és kiderül, hogy C-nek álcáztad az A-dat?
2012. febr. 28. 22:45
 2/6 anonim válasza:
100%
nekem be szokott jönni a kis mell, viszont az tényleg kiábránditó, hogyha a formás kis mell egy idomtalan nagyobbnak van beállitva. Alkalmazkodj a testedhez az öltözködéseddel. Am mennyi idős vagy?
2012. febr. 29. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Úristen,ne hordjál már push-uppot az olyan mintha magadnak hazudnál,ha kicsi kicsi most nem tudsz mit kezdeni,még talán jobban is jártál szerintem mint ha nagy lenne és logós :D

Ja amúgy nagyon gáz,meg olyan mint a chipszes zacskó,kinyitod és hiányzik a fele :D De ez neked mér jó? Ha egyszer lesz barátod biztosan meglepődik majd hogy a 70/a helyett 75/b-t hordasz

2012. márc. 9. 08:37
 4/6 anonim válasza:
Lányok miért csináljátok ezt?! A melltartó egy ruhadarab, maradjon már meg annak! Nem akarlak megbántani de így férfiszemmel szerintem gáz. Idegeneknek esetleg tetszeleghetsz azzal ami nincs is, a barátod előtt meg jól leégeted magad. Aki szeret téged, az nem a mellméreted miatt szeret vagy fog szeretni!
2012. ápr. 6. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Elozonek: Ha mashogy vesszuk pont az utolso mondat lenyege miatt nem fogja erdekelni az sem, ha kisebb, mint gondolta...
2012. ápr. 7. 23:35
 6/6 anonim válasza:
De előfordulhat az is h pl. pont ez tetszik meg benned és ezért akar felszedni! Ilyenek is vannak! Fölösleges! Sőt inkább hazudozás másnak és magadnak! Vagy úgy szeretnek ahogy vagy, vagy menjenek a p...ba! Spec. nekem is tetszik a nagy mell de akibe igazán beleszerettem 2 volt az egyikre még az AA-s miatt is kicsit vitatkoztunk a másiknak meg még az se kellett annyira nem volt melle.ÉS halál szerelmes voltam beléjük!! Ha értelmes pasit keresel annak nem dísz vagy a melled körül!!
2012. ápr. 8. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!