Hol veszitek a legjobb melltartókat Budapesten, ami nem túl drága de minőségi?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 17:49
1/5 anonim válasza:
Én C&A-ban és New Yorkerben szoktam. Alapból nem túl drágák, 2-3 ezer Ft közt vannak, de gyakran vannak leárazások is.
2/5 anonim válasza:
Én csak a H&M-ben találok magamra melltartót. Ott viszonylag olcsó is, hülye méretek is vannak és megfelelő a minősége is :)
3/5 anonim válasza:
Én a Tescoban szoktam magamnak melltartót venni. Eléggé olcsóak, általában 2-3000 Ft körül mozognak az áraik. Ahogy én tapasztalom, meglepően jó minőségűek, és elég mutatósak is. Ami nálam még fő szempont, hogy árulnak nagy kosárméreteket is. Ritka, hogy ennyi pénzért találjak magamnak olyan melltartót, amibe bele is férek. :)
4/5 anonim válasza:
én a skálában(amelyik még létezik). nagyon jók,és olcsóak is :)
5/5 anonim válasza:
Én is H&M et ajánlottam volna! A többi cucc elég gagyi, de a melltartók szuperek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!