2/11 A kérdező kommentje:
na ennyit én is tudok-.-"
és bővebben h melyik boltban??
2012. febr. 28. 12:13
3/11 anonim válasza:
Remélem ez segít a válaszban.
4/11 anonim válasza:
renegeteg helyen, pl NewYorkerben is szokott lenni, TESCO-ban is tuti, hogy van, és bár nem vagyok a tescos cuccok híve, igazán nagyon szépek. meg vaterán, újat is. nekem 75 G méretem van, na ha olyat látsz valahol szólj. :D
5/11 eszternagy válasza:
Kínaiban semmiképpen ne próbálkozz ilyen méretekkel, mert ők alapvetően is fordítva számoznak a tapasztalataim szerint (a szám jelzi náluk a kosarat és a betű a mellbőséget). Érdemes nagyobb fehérneműboltokban keresgélni, ott sokféle van és a ritka méretekből is tartanak. Ha mégsem, akkor tudsz tőlük rendelni.
Egyébként büszke lehetsz a méreteidre, sokan vágynak ilyenre, még ha problémás is vele az öltözködés ):
6/11 A kérdező kommentje:
kösz az értelmes válaszokat:)am nem zavranak egyátalán sőt...:Dcsak az zavar h jelenleg 1 melltartóm sincs ami jó lenne rám :/:)
14/L
2012. febr. 29. 13:24
7/11 anonim válasza:
8/11 Annaagi válasza:
Szia! Sajnos azt nem írtad hogy hol laksz...ha Pesten, akkor a Józsefvárosi piacon vettem tavaly pamut, színes és elég jó minöségü melltartókat nagyon kedvezö áron. Nekem 75/80 D/E a szabástól függöen a méretem és én csak merevítös, betét nélkülit hordok. Csomagküldö cégeknél is vannak szépek, most láttam a Bon Prix-nél is- tudom nem lehet elöre látni mekkora kell pontosan, viszont lehet cserélni ha nem passzol...egyébként teljesen jogos a kérdés mert nekem is mindig keresgélnem kell.
9/11 anonim válasza:
ekkora a csöcsöd? :P
kellesz nekem
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!