Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri plázában vásárolni...

Megéri plázában vásárolni melltartót, vagy maradjak a piacinál?

Figyelt kérdés

Általában piacon szoktam melltartót venni de 2 melltartóm is bolyhos lett, és a merevítő kijön belőle és szúrkál. (kiszakadt ezek szerint) Váltsak h&m, new yorkeres fehérneműkre? (nekem nagyon drágák ezek,szóval ezért kérdezem, hogy meg e éri, és ha igen akkor miért? Indokot is kérnék:) ja és főleg push-up-ok érdekelnének.

Köszönöm előre is.

16/L

2012. febr. 4. 21:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Megéri. Egyébként New Yorkerben kb. 1600 forint a melltartó, szerintem nem gáz.
2012. febr. 4. 21:25
 2/12 anonim ***** válasza:
*1800, na.
2012. febr. 4. 21:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Én csak 3ezerért találtam :o ez hogy lehet?
2012. febr. 4. 23:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Nézz olyat, ami le van árazva. Én mindig szoktam látni akciósakat is. Vettem már a NewYorkerben 1490ért, de 890ért is melltartót.
2012. febr. 4. 23:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a Newyorkerből van egy 290ft-ért, de úgy tudom most a Tenezisben van akció.
2012. febr. 5. 00:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is vettem már 290-ért a New Yorkerben, és az egyik legszebb melltartóm a rengeteg közül. Amúgy szerintem mindenképp megéri, mert annyi idő alatt amíg megveszel a piacon hármat 500 forintért, mert tönkremennek sorba, addig mondjuk egy 1500 forintos New Yorker-t vagy Tezenist nyugodtan hordhatsz anélkül, hogy bármi baja lenne, sőt, még jóval tovább is. Nekem van 3-4 éves H&M melltartóm is, meg szerintem New Yorker is. Semmi bajuk, max azért nem hordom már őket, mert már nem tetszenek annyira, de igazából nem nyúltak ki, nem bolyhosodtak, nem jött ki a merevítő, stb. Szerintem mindenképp megéri, és folyamatosan vannak akciók, mert mindig cserélik a készletet, szerintem nagyon sok olyat találhatsz ami hasonló árban lehet, mint a piaci. Ja és push-up melltartó is annyi van, mint égen a csillag. Lehet válogatni! :)
2012. febr. 5. 02:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem beszélve arról, hogy már piacon se annyira olcsóak... Legalábbis nálunk a piacon már 790 Ft körül van az áruk.
2012. febr. 5. 12:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Itt nálunk is 790ft a melltartó és ugyanúgy szétjön. Nekem van H&M-ből melltartóm nem most vettem kb 2-3éve és még semmi baja. Akkor szoktam venni mikor le van árazva mert nekem se telik drága melltartókra. Mindig olyat veszek ami 1000ft alatt van.
2012. febr. 14. 15:19
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat sajnos eddig még nem láttam ilyen "olcsón" new yorkerben vagy h&m-ben melltartókat,de megpróbálok többször benézni. sajnos 1500Ft-nál többet nem szeretnék rá szánni. Hónap végén szokott lenni leárazás? vagy mikor érdemes benéznem?
2012. febr. 20. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Inkább szezonok végén. Téli, kora tavaszi, tavaszi. A téli már el múlt, de most is vannak leárazások mert a kora tavaszi kollekciók már kifutóban vannak.
2012. febr. 20. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!