Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! 20on felül . Zavar ha nem egyforma színű a melltartó és bugyi?
kit érdekel a szine? az érdekel h mi van alatta:D:D
22/F
Ha lekerül róla, nem mindegy? :D
Egyébként szvsz lehet igényesen öltözni ruha alatt is, még ha el is tér egymástól a két ruhadarab színe :P
Köszönöm az eddigi, gyors válaszokat.
Tegnap egy haveromtól kérdztem, furcsálta. Szerinte az jó, ha egyszínű.
De azért remélem nem lelombozó ez a dolog, mikor meglátja a srác.
Barátom sosem szólt érte ha nem egyforma a bugyi meg a melltartó, lényeg neki h minél gyorsabban levegyem:)
Fiúkat tényleg nem érdekeli.
Fekete-fehér...
végülis nem hasonló színek, de alapszínek, nem harsányak..
Igazából az a vicces - lány vagyok - hogy nekem egy "pár" fehérneműm sincs. Ugyanis soha nem egyszerre vettem/veszem a melltartóimat meg a bugyikat. Van sima fekete melltartóm, ahhoz általában fekete bugyit szoktam fölvenni, de pl a színes bugyijaimhoz nincs megfelelő színű melltartóm.
De szerintem a melltartónak nem csak a bugyihoz kell igazodnia, hanem a felső ruházathoz is, tehát nyilvánvaló, hogy egy fehér pólóhoz nem fogok fölvenni egy fekete csipkés melltartót, és ha pántos fölső van rajtam, az alól sem villantom ki a szélesebb fehér melltartópántot...
Egyébként a fehér és fekete kiegészítik egymást, és ha pl a melltartód is meg a bugyid is piros-fekete, akkor szinte mindegy, hogy "pár" -e, vagy sem. :)
Ami meg a srácokat illeti: engem eddig akárkivel hozott össze az élet, senki nem csinált ügyet belőle, ha fekete melltartóhoz pl kék mintás bugyit vettem föl, vagy akármi. :)
(23/L)
Nekem pedig csak fekete melltartóm van most. És nincs pénzem, időm fehéret venni most.
Tehát ez adott, de mivel jövö héten nagyon meleg lesz, fehér nadrágomat venném fel. Mivel a farmernacim nem csipő, és sztem meghalnék benne...
Ha véletlenül meglátna csak abban, félek, hogy lelombozná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!