Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! 20on felül . Zavar ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! 20on felül . Zavar ha nem egyforma színű a melltartó és bugyi?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 11:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen mindegy ha mindkettőnek külön-külön is szép színe van. egyszerre úgyis csak az egyiket nézzük:)

23/F

2009. jún. 13. 12:57
 12/21 anonim ***** válasza:
én mindig beleválasztok,... olyan sok ruhát próbálok fel , h felveszek egy fekete bugyi + melltartót és egy egy fekete nacit, persze utána egyből meggondolom magam és tuti h fehér nacim lesz... pont:D de szerintem az a legjobb ha nincs rajtad se bugyi se melltartó, tök sexy :)
2009. jún. 13. 13:02
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
barátnőmön kicsit én is furcsának találom mikor nagyon eltérő színű bugyi & melltartó van, az már nem az igazi valahogy :) nem mondom hogy kifejezetten zavar, de picit olyan gagyi hatást kölcsönöz, vicces vagy nemtudom (konkrétan eddigi legdurvább egy lila melltartó volt azt hiszem zöld tangával) :D de a fekete-fehér párosítás még oké :D mondjuk akkor az a jobb ha a bugyi fekete és a melltartó fehér :)
2009. jún. 13. 13:08
 14/21 anonim ***** válasza:
ja és utolsó válaszoló vagyok, 20/F
2009. jún. 13. 13:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Zavar, de csak addig, amíg mindkettő fönn van.
2009. jún. 13. 13:21
 16/21 anonim ***** válasza:
9%
Muszáj melltartót venned? Semmi más nincs?
2009. jún. 13. 16:04
 17/21 A kérdező kommentje:

Mi másra gondolsz??

Pénzem másra sincs. Ami van: fehér nadrág, ami kényelmes, farmernadrág, ami nem, mert nem csipő, és szoknya ami szintén nem kényelmes + meztelenül érzem magam benne...

2009. jún. 13. 16:17
 18/21 anonim ***** válasza:
A melltartó helyett gondoltam valami felsőt.
2009. jún. 13. 16:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Azért vannak szituk amikor nem lehet egyformát felvenni a ruha al,pl egy fekete felső alá fekete melltartót veszel de hozzá egy fehér naci fekete tangával,vagy franciával már necces lenne,olyankor nem tudsz mit csinálni...

Én amúgy mindig szettet veszek az estékre azok félre vannak rakva,de amúgy franciázok 7köznapokon,

2009. jún. 13. 16:24
 20/21 A kérdező kommentje:

Nah én abban a szituban vagyok, hogy felülre ruhához is más kellene...

másképp nem érdekelne, csak nem tudom mennyire lombozza le....ha két hónapja szexelnénk, nem érdekelne...

2009. jún. 13. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!