Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! 20on felül . Zavar ha nem egyforma színű a melltartó és bugyi?
szerintem teljesen mindegy ha mindkettőnek külön-külön is szép színe van. egyszerre úgyis csak az egyiket nézzük:)
23/F
Mi másra gondolsz??
Pénzem másra sincs. Ami van: fehér nadrág, ami kényelmes, farmernadrág, ami nem, mert nem csipő, és szoknya ami szintén nem kényelmes + meztelenül érzem magam benne...
Azért vannak szituk amikor nem lehet egyformát felvenni a ruha al,pl egy fekete felső alá fekete melltartót veszel de hozzá egy fehér naci fekete tangával,vagy franciával már necces lenne,olyankor nem tudsz mit csinálni...
Én amúgy mindig szettet veszek az estékre azok félre vannak rakva,de amúgy franciázok 7köznapokon,
Nah én abban a szituban vagyok, hogy felülre ruhához is más kellene...
másképp nem érdekelne, csak nem tudom mennyire lombozza le....ha két hónapja szexelnénk, nem érdekelne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!