Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki az alul-felül más színű...

Ciki az alul-felül más színű haj? Pl. Felül szőke, alul fekete/sötétbarna?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik,és szeretnék ilyet,de páran azt mondják hogy "parasztos". :S
2009. júl. 9. 17:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy olyan kérdés ami megint megosztja az embereket. Nekem tetszik, de emiatt sokan le fognak pontozni. Tegyék.
2009. júl. 9. 17:37
 2/17 A kérdező kommentje:

köszi :)

akkor nem vagyok egyedül,akinek tetszik.

egyébként barátomnak is nagyon tetszik,ő mondta hogy legyen ilyen.

2009. júl. 9. 17:40
 3/17 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem nagyon fura, teljesen természetellenes hatást kelt, nekem abszolút nem tetszik...

Ráadásul soha nem értettem, hogy miért jó vagy mit jelképez, ha félig pl szőke félig vörös vagy barna hajú valaki...

Meg hogy miért kell egyáltalán festéssel tönkretenni. Én darkos vagyok, mégsem festem feketére a hajam, mert szeretném, hogy minnél tovább szép derékig érő és egészséges legyen.

2009. júl. 9. 17:46
 4/17 A kérdező kommentje:
ízlések és pofonok,egy darkosnak nyilván eleve nem tetszik a szőke haj..
2009. júl. 9. 17:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem is tetszett az ilyen, igaz felül vörös-alul fekete verzióban, de végül nem próbáltam ki.

Ha jól áll az egyéniségedhez, arcodhoz akkor miért ne?

Ahogy láttam a szőke-fekete nem mindenkinek áll jól, láttam már aki hülyén nézett ki vele, de olyat is, akinek nagyon jól állt.

Szerintem, ha van állandó fodrászod, akkor beszéld meg vele, hogy ő mit gondol jól állna-e neked.

Sok sikert!

2009. júl. 9. 18:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, de az a lényeg hogy neked tetszen!! Miért érdekel mások véleménye?! Olyan legyen a hajad, amilyennek szeretnéd. Én is nem sokára levágatom rövidre, ami mások szerint túl fiús, engem nem érdekel, a lényeg, hogy szerintem tök jó!:-)
2009. júl. 9. 18:02
 7/17 A kérdező kommentje:

háát nem tudom,azért engem érdekel XD

most ezen vacilálok,hogy az egész szőke legyen,vagy alul fekete..

2009. júl. 9. 18:06
 8/17 anonim ***** válasza:
14%
Ciki..
2009. júl. 9. 18:13
 9/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem ciki sőt nekem is igy van festetve nagyon tetszik felül szőke alul pedig fekete:)

És nagyon sokan mondják hogy nagyon jó meg minden de szerintem te tudod mindenkinek a saját dolga,hogy milyen színű a haja!

2009. júl. 9. 18:35
 10/17 anonim ***** válasza:
76%

Már rég kiment a divatból és túl sok embernek van. De egyébként nekem is tetszett az elején, akartam is csináltatni (normálisan, nem parasztosra) csak annyi ilyen hajú lány jött velem szembe az utcán, hogy inkább lemondtam róla.

De ha neked tetszik csináltasd meg. De ne sajnáld rá a pénzt, jó fodrászt keress, különben tényleg parasztos lesz ha elrontja...

2009. júl. 9. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!