Ma voltak bábelőadáson a gyerekek, akiknek a szülei kérték. Én nem tudtam róla, hogy lesz, csak utólag, mert értesítésként a facebookon volt csak róla kiírás. Mivel én nem használom azt az oldalamat, így nem is olvastam. Most nagyon bánt, hogy összesen három gyerek maradt az oviban, köztük az én fiam. Ti számon kérnétek az óvónőn, vagy tényleg jogos, hogy a mai világban csak így értekezzünk, a facebookon keresztül?
Nálunk úgy működik hogy a programot a faliújságra kiteszik névsorral kér-nem kér rublika, aki sehova nem írt alá ,figyelmeztetik.Nálunk nincs FB csoport de nem lenne rossz ,ott is van ilyen lehetőség "kérdés".
Jelezd mindenképpen az óvónőknek , már csak a későbbiek miatt is. Mondjuk az elég botor dolog hogy megnyitod a FB csak a gyerekkel kapcsolatos oldal nem érdekel....
2014. dec. 15. 03:43
22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végülis szóltam az óvónőnek, hogy ha ilyen van, legyenek szívesek szólni. Nem támadtam le, nem volt gond, ő megígérte, hogy értesíteni fognak másként is. nem csak a facebookon.
A facebookon két porfilom van, egy amivel az ovit látom és egy másik, amit használok. Természetesen megnézem, ha raknak fel képeket, kb hetente egyszer az ovi oldalát is, de főleg a képek miatt. Eddig nem volt ebből gond, mindig szóltak "élőben" is, ez csak mostanában van, de remélem többet nem lesz ilyen.
2014. dec. 15. 14:31
23/26 anonim válasza:
Nem is vagyok fönt a fészbukon, nekem aztán írogathatnának... Nehéz lett volna kitenni egy cettedlit az ajtóra?? Vagy nehéz lenne összegyűjteni az e-mail címeket a szülőktől? Habár gép elé ülni sem kötelező napi szinten, ha nem ezzel dolgozik az ember.
2014. dec. 17. 10:34
24/26 anonim válasza:
nem vagy fönt? Regisztrálj nem nagyobb dolog mint egy cetlit kitűzni-ha nem nem ,csak nyavalyogni sem kell.ja majd 30 @ címre kiküldik ahelyett hogy anyuka fáradna belépni a csoportba,végül is a saját gyermekéről szól...
2014. dec. 17. 11:35
25/26 anonim válasza:
Oké mindenképp belépek, csak arra vártam, hogy valaki szóljon. Létezik ám email elosztólista. Nevelhetnek valakit pölö technikailag alulképzett nagyszülők, vagy példának okáért anyuka párizsit szeletel a teszkóban, apuka ácsként egész nap a tetőn gályázik, miközben relatíve ritkán kapja elő az Ipadjét. Adott esetben nem is hiányolják ezt. De tényleg csak egy csendes felvetés. Megeshet. De lehet végül is twitteren is kommunikálni. Miért is szólnánk egymásnak bármiről, mikor ott a számítógép.
2014. dec. 17. 11:49
26/26 A kérdező kommentje:
Én is hiányolom egyre inkább a személyes kommunikációt. Azért naponta találkozunk, nem is egy hatalmas oviról van szó, mindössze két csoport van. Néha, mondjuk hetente egyszer, pár percben lehetne rá idő, hogy kommunikáljanak az óvónők a szülőkkel, legalább a fontosabb dolgokról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!