Volt olyan esett, hogy a szülésznő kevésnek találta a
pénzt, amit kapott? Szóvá tette?
Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 19:56
1/10 anonim válasza:
Ha fogadott akkor előre meg kell beszélni mennyit kér. Ha ügyeletben van akkor pedig csak ne panaszkodjon, végezze a munkáját. Nekem sem ad senki borravalót munkámért. Mi mikor odaadtuk a pénzt a szülésznőnek, nem nézett bele a borítékba fogalmam sincs mit szólt hozzá. Mi egy csokit adtunk és a csokis dobozban volt a pénz, ő azt hitte szerintem, hogy csak csokit kap, de nagyon nagyon örült annak is, pedig elég mogorva szülésznő volt. :D
2014. febr. 3. 20:01
2/10 anonim válasza:
Nekem nem volt és most sem lesz szülésznőm, viszont egy ismerősöm nagyon megjárta. Felfogadott egy szülésznőt, megkérdezte mennyit kér, 40-et mondott. Szülés után odaadták neki a borítékot, másnap pedig felhívta, hogy ne ajánlja őt senkinek sem, mert Pesten sem ez a tarifa, ha pedig ajánlani akarja minimum 80! e adjon. Én csak néztem, mikor elmesélte.
2014. febr. 3. 20:12
3/10 anonim válasza:
Császáros voltam, nem fogadtam szülésznőt, mert minek!
Hát ő volt az egyetlen aki elmondta mi miután következik , aki beadott mindent, aki utánna megfürdetett, felöltöztetett...
5000 Ft-ot adtam neki a zsebébe, nagyon köszönte, s minden nap megnézett. Na a doki semmit sem mondott , rám sem nézett, egy forintot nem adtam neki!
2014. febr. 3. 21:27
4/10 anonim válasza:
1 vagyok nem tudom miért lettem le pontozva, de nem is lényeges. :D Viszont egyet értek a 3-as válaszolóval, hogy a szülésznők sokkal több mindent csinálnak mint a doki, persze a dokinak nagyobb a felelőssége, meg ha nagy gáz van ő tud igazán tenni valamit, de a szülésznők nagyon "le vannak" becsülve pedig ők viszik végig a szülést igazán ha nincs probléma. Ugyan akkor ne húzza a száját ha nem kap elég pénzt, mert a fizetését megkapja és arra kapja a fizetését, hogy "levezeti" a szüléseket, amit még ezen felül kap pénzt legyen az bármennyi akkor azt köszönje meg és ne panaszkodjon. Halmozottan fogyatékos gyerekekkel dolgozok napi 12 órákat vagyok velük nappal-éjszaka egyaránt, több gyereknek még a légzést is ellenőriznem kell éjszakánként szóval nem kis felelősség, de a fizetésemen kívül egyéb pénzt soha nem kaptam érte. Csokit, tusfürdőt igen, de én ezeknek nagyon nagyon örülök és nem húzom a számat.
2014. febr. 4. 07:46
5/10 anonim válasza:
Első szülésemnél a szülésznő (nem fogadott) annyira rendes és odafigyelő volt, hogy mikor dec. 24-én hazahoztuk a babánkat, egy karácsonyi borítékba tettünk 15.000 forintot. Így utólag belegondolva a dokinak adott összeget is neki kellett volna adni. Nehezen fogadta el, mondta, hogy neki ez a dolga, ezért nem jár neki pénz.
2014. febr. 4. 14:12
6/10 anonim válasza:
A szülésznő nem, csak a doki.
Barátnőmék ügyeletes dokinál szültek, aki nem jött be annyira nekik. A szülésznő viszont nagyon is. Volt fogadott dokijuk, de nem ért be szülésre, már ettől voltak feszültségek, mert 6 órát vajúdtak csak a kórházban.
Szóval a neki szánt pénzt osztották szét az ügyeletesek között. Az angyal szülésznő kapott 40.000-t a doki 30.000-t és a doki annyit mondott, idézem: "Az aprót adják a takarítóknak". Persze barátnőm férjének sem kellett többször mondani...:) És ez nem magánklinika volt, ahol kevésnek számít a pénz... csak a SOTE.
A szülésznő nem akarta elfogadni, szó szerint veszekedni kellett vele.
2014. febr. 4. 14:58
7/10 anonim válasza:
Én az után, hogy odaadtam a pénzt a szülésznőnek nem is találkoztam vele többet, így nem is tudom mit szólt hozzá. A dokival sem találkoztam utána mert ügyeletesnél szültem, és akkor adtuk át a pénzt amikor már jöttünk ki a kórházból a babával. Nálunk így szokás az "utolsó pillanatban" átadni.
2014. febr. 4. 18:14
8/10 anonim válasza:
5. Válaszoló!
Ez nem tudom elképzelni. A doki miután megkapta a pénzt , kivette a borítékból előttük, s megszámolta?
2014. febr. 5. 06:04
9/10 anonim válasza:
Utolsó, gondolom nekem szólt a kérdés. 6os vagyok.
Nem borítékban adták, mivel egy köszönőlapos boríték volt, amit a fogadott dokinak szántak. Így szétszedték a pénzt és úgy adták oda. Boríték nélkül. Dokinak ment a pénz és a bor, szülésznőnek a pénz és a csoki, így láthatta, mennyit kap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!