Szóvá teszik az ovitokban, ha a gyereken csillámtetkó van, ne adj' isten, kimosható festékkel egy hajtincs festve van?
Hajfestéssel még nem találkoztam az oviban.
A szülőin említették név nélkül az óvónők hogy nem kéne smink, meg körömlakk.
Nekem fiam van, pár hete kapott olyan nyalókát amiben tetkó volt, pont vasárnap.Fel raktuk a csuklójára mert kérte, hétfőre kicsit megkopott, de örömmel mutatta az óvónőnek hogy milye van neki.Mosolygott az óvónő, megdicsérte neki hogy szép, de egy rossz szót nem szolt érte.
De szerintem ovi és ovónő válogatja, hogy szól-e ilyenért vagy sem.
Nálunk a körömlakkért szólnak, de ha egy köröm van csak kilakkozva, az nem probléma.
A csillámtetkó sem baj, egyszer-kétszer esett meg, amikor hétvégén voltunk valahol és csináltattunk. Nem szóltak érte, de gondolom ha állandóan lenne rajta valami, azt azért nem néznék jó szemmel.
"A házirendben nem tudom mi áll, nem olvastam, nem érdekel."
Gratulálok....
Nem kell gratulálni, képzeld, én sem nyaltam végig mint az 5000 oldalt, elég volt az a 3, amiben a módosítások vannak. Az átlagember úgyis úgy viselkedik, ahogy le van írva egy házirendben.
De azért köszönöm hasznos válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!