Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti szóvá tettétek volna?

Ti szóvá tettétek volna?

Figyelt kérdés
van egy ismerősőm 1hónap múlva szül. no nekem van 2 gyerekem -kicsik másféléves és 3hónapos. jött át a csajszi mert nekem a kicsi fiú és hozott pár fiú ruhát de utána szóvá tette : de aztán visszahozni! mintha nem vittem volna vissza. én lányom téli gyerek így majd a téli cuccokat fogom odaadni neki. aztán jön be a sáros cipővel átgázolva a mosásra váró ruhákon-fehér! meg a gyerek játékain. én is voltam kismama bármekkora hasam volt tiszteletbe tartottam hogy cipőt levenni-pedig csak bebújós cipője volt.
2014. júl. 22. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Melyik a kérdés?

Ő azt tette szóvá, hogy majd vidd vissza a ruhát - ezt én nem tettem volna szóvá, mert amit adni szoktam, azt jó szívvel adom, és ha meg ilyesmi csere működik köztetek, akkor tényleg felesleges szóvá tenni.

Azt, hogy sáros cipővel átgázol a holmitokon, szóvá tettem volna, megkértem volna, hogy legen szíves lerúgni a cipőjét (nekem eszembe se jutna sáros lábbal átgázolni más holmiján, főleg, ahol kisgyerekek vannak.

2014. júl. 22. 10:21
 2/6 A kérdező kommentje:

hát meglepődtem azon hogy visszakéri -mindegy ha már úgy van akkor ki is mostam neki azt kész -mert még az se volt neki hogy kimossa, én amit adok ki van mosva vasalva - de az úgy természetes amit én kapok azt vissza is adom mosva vasalva.

inkább a sáros cipőn húztam fel az agyam....

hát ez van. nem mertem veszekedni terhes anyáról van szó - én is néha eldurrantam akkor hülyeségeken

2014. júl. 22. 10:23
 3/6 A kérdező kommentje:
amúgy se tartottam volna meg a ruhákat -csak bírom hogy ok nélkül ilyet feltételez hogy nem adnám vissza
2014. júl. 22. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért nem beszélted meg vele,szerintem a hormonoktól mindent a szívedre veszel, a kölcsön az kölcsön gondolom szólt,hogy legyen tiszta kölcsönbe adja vagy örökbe,
2014. júl. 22. 13:39
 5/6 A kérdező kommentje:
nem én vagyok a terhes,hanem ő...
2014. júl. 22. 14:53
 6/6 A kérdező kommentje:
igazából az zavart hogy külön szóvá tette hogy adjam vissza,meg az hogy cipővel végig graszált a cuccainkon
2014. júl. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!