Ti szóvá tettétek volna?
Melyik a kérdés?
Ő azt tette szóvá, hogy majd vidd vissza a ruhát - ezt én nem tettem volna szóvá, mert amit adni szoktam, azt jó szívvel adom, és ha meg ilyesmi csere működik köztetek, akkor tényleg felesleges szóvá tenni.
Azt, hogy sáros cipővel átgázol a holmitokon, szóvá tettem volna, megkértem volna, hogy legen szíves lerúgni a cipőjét (nekem eszembe se jutna sáros lábbal átgázolni más holmiján, főleg, ahol kisgyerekek vannak.
hát meglepődtem azon hogy visszakéri -mindegy ha már úgy van akkor ki is mostam neki azt kész -mert még az se volt neki hogy kimossa, én amit adok ki van mosva vasalva - de az úgy természetes amit én kapok azt vissza is adom mosva vasalva.
inkább a sáros cipőn húztam fel az agyam....
hát ez van. nem mertem veszekedni terhes anyáról van szó - én is néha eldurrantam akkor hülyeségeken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!