Anyukák, szerintetek mennyi idő után teheti szóvá a férj, hogy szeretné ha a párja leadná a szülés utáni kilókat?
Nem beszólásra gondolok, hanem hogy megemlíti.
És persze hogy támogatja benne.
6. hónap után már lehet figyelni még jobban az étkezésnél, eljárni mozogni (addig apuka el van a gyerekkel).
És igaza van abban az előző válaszolónak, hogy természetesen apuka is törődjön magával, mert sokszor azoknak van a legnagyobb szájuk, akik el vannak hízva. A sportos férfiak tudják, hogy a jó alakban sok munka fekszik.
Kívülálló vagyok.
Már nem szoptat az anyuka, 5 hónapos a gyerek.
6: "Szerintem fölösleges szóvá tenni, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy milyen az alakja. "
Sajnos nem. Én is éreztem, hogy egyre nagyobb méretű ruhák kellenek, de valahogy a tükörben nem láttam tragikusnak a helyzetet. Aztán egy nyári fürdőruhás családi fotózáskor esett le, hogy eléggé eleresztettem magam. Sok esetben a felnőttkori táplálkozási zavaroknak a gyerekkori élmények vannak a háttérben. Van még egy ducibb barátnőm, vele beszélgettünk, hogy mi mindig kis vézna csenevész gyerekek voltunk, a tükörben még mindig vékonyabbnak látjuk magunkat, mint a fényképeken.
Az is előfordul, hogy valaki felnőttként normál testsúlyú, de állandóan az étkezésen kattog, mert gyerekkorában mindig duci volt és állandóan súlyproblémákkal küzdött. Az anorexiások fejében is más testkép van, mint amilyenek a valóságban.
Szóval nem mindenki látja reálisan, hogy mennyire túlsúlyos, és van akit rá kell ébreszteni.
Hát de ha már szólni akar, akkor gondolom nem egy - két kilóról van szó. Az meg azért szerintem észre vehető. Te is mondtad, hogy nagyobb ruhák kellenek. Akkor szerinted azok mért kellettek?
De amúgy írtam, hogy én tényleg csak magamból indultam ki, mert régen versenyeztem és ott sokat kellet fogyózni és tisztában vagyok vele, hogy mire vagyok képes, ha nem cseszegetnek :) Csak leírtam az én példámat, hogy nehogy abba essen a kérdező, hogy pont olyan a párja mint én és akkor nem lesz jó, ha megemlíti neki a fogyást. Persze elvileg mindenki ismeri a másikat, és tudja, hogy meddig mehet el.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!