Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha lekövérezne a férjetek mit...

Ha lekövérezne a férjetek mit tennétek?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, a legkisebb 2 hónapos. Tegnap azt mondta a párom hogy milyen undorító és kövér vagyok, mert csak a gép előtt tudok ülni. Közben meg a nővére 3x akkora mint én, neki mégsem mond ilyeneket. Engem ezzel a földbe döngölt azóta nem szólok hozzá. Nagyon megsértett. Mit tennétek a helyemben? 158 centi vagyok és 70 kiló.

2013. júl. 24. 11:27
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
83%

A parasztja! Fúú, ez engem felhúzott nagyon. Én sem szólnék hozz pár napig az tuti.

Az én páromnak én legyek a legszebb a világon.....még akkor is, ha maradt rajtam pár kiló. Jelenleg ez így is van, engem sosem macerálna emiatt.

2013. júl. 24. 11:31
 2/42 anonim ***** válasza:
36%

Én nem sértődnék meg,hanem tennék ellene és lefogynék.

Természetes,ha a férjed szeretné,hogy csinosabb legyél,és vonzó nő számára.Tessék diétázni és sportolni,ha megteheted a baba mellett.

Tényleg kövér vagy!Vagy te nem így gondolod?

2013. júl. 24. 11:31
 3/42 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen mindegy, hogy a rokonok, vagy hogy ő mekkora darab. Így egy normális férfi nem beszél egy nővel. Lehet, hogy rég vagytok együtt és azt hiszi, haverok vagytok, de aki szereti a másikat az nem bántja meg így. Ennyit minden férfi megtanul, aki egy picit is odafigyel a társára. Érzéketlen és tapintatlan volt. Nem csodálom, hogy megsértett. A férjem soha az életben nem mondana ilyet, még akkor is rámszól, ha én mondok saját magamra negatív jelzőket, ezért el sem tudom képzelni, mit reagálnék a helyedben. Amikor volt túlsúlyom, együtt mentünk futni, motivált egy egészséges élet felé, de soha az életben nem kritizált, főleg nem ilyen stílusban, mint amit te meséltél.
2013. júl. 24. 11:32
 4/42 anonim ***** válasza:
75%

arcontérdelném.

18/F

2013. júl. 24. 11:33
 5/42 A kérdező kommentje:
De! De vannak nálam kövérebbek. És én is elviselem, hogy éjjelente lerugdal álmában, meghogy olyan szaga van a lábának mintha már nem élne és én ezekért nem szólok neki.
2013. júl. 24. 11:33
 6/42 anonim ***** válasza:
39%
Próbálnék tenni ellene.Én a terhességet is plussz kilóval kezdtem,mire a végére érek mégtöbb felesleg lesz rajtam,de igenis lefogom adni,mindnet megfogok tenni,ami megy a baba mellett.
2013. júl. 24. 11:35
 7/42 anonim ***** válasza:
68%

Ezt tényleg csúnya dolog volt tőle, főleg 2 hónappal szülés után. Hogy mit tennék? Hát, ez nagyon függ attól, hogy egyébként milyen a kapcsolatotok. Máskor is előfordul, hogy ilyen stílusban beszél veled?

Ha az én férjem mondana ilyet... fú nem is tudom elképzelni.. bocsi.

2013. júl. 24. 11:35
 8/42 anonim ***** válasza:
58%

kapna egy maflást!!!!

nekem egyzser mondta hogy ajd foggyak le de nekem a babám az elsö hogy tudjam szoptatani ha nem szoptatok már akkor elmegyek edzeni és ledobom a fölös 10 kg addig csitt mert ö se 60 kg hanem veri a 100kg

2013. júl. 24. 11:37
 9/42 anonim ***** válasza:
91%
a következő szex alkalmával mikor letolja a gatyáját kuncognék egyet és megjegyezném h. milyen kicsi a farka . :D
2013. júl. 24. 11:42
 10/42 anonim ***** válasza:
94%

Gáz,hogy így beszél veled a férjed!Az most lényegtelen hogy "jogos" vagy nem,a gond az ahogy mondta!

Gondolom akkor biztosít számodra időt is,és pénzt is,a megfelelő edzéshez és étrendhez.....

Szerezd vissza az önbizalmad,de ne érte...magadért!

2013. júl. 24. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!