3 gyerekünk van, a legkisebb 2 hónapos. Tegnap azt mondta a párom hogy milyen undorító és kövér vagyok, mert csak a gép előtt tudok ülni. Közben meg a nővére 3x akkora mint én, neki mégsem mond ilyeneket. Engem ezzel a földbe döngölt azóta nem szólok hozzá. Nagyon megsértett. Mit tennétek a helyemben? 158 centi vagyok és 70 kiló.
A parasztja! Fúú, ez engem felhúzott nagyon. Én sem szólnék hozz pár napig az tuti.
Az én páromnak én legyek a legszebb a világon.....még akkor is, ha maradt rajtam pár kiló. Jelenleg ez így is van, engem sosem macerálna emiatt.
2013. júl. 24. 11:31
2/42 anonim válasza:
Én nem sértődnék meg,hanem tennék ellene és lefogynék.
Természetes,ha a férjed szeretné,hogy csinosabb legyél,és vonzó nő számára.Tessék diétázni és sportolni,ha megteheted a baba mellett.
Tényleg kövér vagy!Vagy te nem így gondolod?
2013. júl. 24. 11:31
3/42 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy a rokonok, vagy hogy ő mekkora darab. Így egy normális férfi nem beszél egy nővel. Lehet, hogy rég vagytok együtt és azt hiszi, haverok vagytok, de aki szereti a másikat az nem bántja meg így. Ennyit minden férfi megtanul, aki egy picit is odafigyel a társára. Érzéketlen és tapintatlan volt. Nem csodálom, hogy megsértett. A férjem soha az életben nem mondana ilyet, még akkor is rámszól, ha én mondok saját magamra negatív jelzőket, ezért el sem tudom képzelni, mit reagálnék a helyedben. Amikor volt túlsúlyom, együtt mentünk futni, motivált egy egészséges élet felé, de soha az életben nem kritizált, főleg nem ilyen stílusban, mint amit te meséltél.
2013. júl. 24. 11:32
4/42 anonim válasza:
arcontérdelném.
18/F
2013. júl. 24. 11:33
5/42 A kérdező kommentje:
De! De vannak nálam kövérebbek. És én is elviselem, hogy éjjelente lerugdal álmában, meghogy olyan szaga van a lábának mintha már nem élne és én ezekért nem szólok neki.
2013. júl. 24. 11:33
6/42 anonim válasza:
Próbálnék tenni ellene.Én a terhességet is plussz kilóval kezdtem,mire a végére érek mégtöbb felesleg lesz rajtam,de igenis lefogom adni,mindnet megfogok tenni,ami megy a baba mellett.
2013. júl. 24. 11:35
7/42 anonim válasza:
Ezt tényleg csúnya dolog volt tőle, főleg 2 hónappal szülés után. Hogy mit tennék? Hát, ez nagyon függ attól, hogy egyébként milyen a kapcsolatotok. Máskor is előfordul, hogy ilyen stílusban beszél veled?
Ha az én férjem mondana ilyet... fú nem is tudom elképzelni.. bocsi.
2013. júl. 24. 11:35
8/42 anonim válasza:
kapna egy maflást!!!!
nekem egyzser mondta hogy ajd foggyak le de nekem a babám az elsö hogy tudjam szoptatani ha nem szoptatok már akkor elmegyek edzeni és ledobom a fölös 10 kg addig csitt mert ö se 60 kg hanem veri a 100kg
2013. júl. 24. 11:37
9/42 anonim válasza:
a következő szex alkalmával mikor letolja a gatyáját kuncognék egyet és megjegyezném h. milyen kicsi a farka . :D
2013. júl. 24. 11:42
10/42 anonim válasza:
Gáz,hogy így beszél veled a férjed!Az most lényegtelen hogy "jogos" vagy nem,a gond az ahogy mondta!
Gondolom akkor biztosít számodra időt is,és pénzt is,a megfelelő edzéshez és étrendhez.....
Szerezd vissza az önbizalmad,de ne érte...magadért!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!