Ha lekövérezne a férjetek mit tennétek?
170 centivel és 100 kilóval is csinos, ápolt és a páromnak szexi vagyok.
Akinek meg ez nem tetszik, az tehet egy szívességet...
Kedves Kérdező! Pár javaslat:
1. Ha Te is egyetértesz azzal amit mondott és csak a stílus bánt, akkor kezdj el tornázni, mondjuk heti háromszor, előre megadott időben, a gyerekeket hagyd a férjedre és még a rávalót is kérd el tőle. Kíváncsi lennék ehhez mit szólna...
2. A kicsi a farka beszólás sem semmi, de bármi más problémád van vele, azt nyugodtan közöld vele a saját stílusában. Hidd el pár ilyen után észbe kap...
3. Én azon is elgondolkodnák a helyedben, hogy megváltoztatom az étrendemet (persze azért nem a szoptatás rovására), viszont figyelve arra, hogy még véletlenül se a férjem által kedvelt ételek kerüljenek az asztalra. Pár hús mentes, csupa zöldséges kaja után, ha panaszkodik nyugodtan elismételheted neki amit mondott, hozzátéve hogy ő inspirált...
4. Egyébként a szexmegvonás sem egy eldobandó ötlet, közlöd vele, hogy nem érzed magad szexinek az miatt amit mondott és legközelebb majd akkor lesztek együtt, ha újra elhiteti veled, hogy Te vagy számára a legjobb nő a világon :-)
Értő olvasás zéró!:) Nem baj, bár nem értem, hogy jön ide, hogy velem így beszél-e a férjem, (egyébként nem), de továbbra is azt mondom olvasd vissza, hogy hol írtam olyat, hogy ez rendjén van! Sehol. Pont az ellenkezőjét. És azt is gondolom mellé, le is írtam, hogy aki így beszól, az biztos megteremti az alkalmat a feleségének, hogy tornázzon. De ő azt írja, hogy folyton a gép előtt ül, ez valahogy elkerüli mindenki figyelmét...:) Talán mert mindenki ezt csinálja? Szerintem nem az a baja, hogy kövér, hanem az, hogy azt látja, hogy neki így jó. És nem megsértődni kell ezen, hanem megkérdezni aput, hogy mégis mi a baja...Nyilván senki sem gondolja, hogy versenysúlynál kell lenni 2 hónappal a szülés után. De a szándék, hogy jól akarsz kinézni, azért nem bűn. "Azóta nem szólok hozzá"- ez megoldás?
18-as, inkább olvass sokat!
Erre mit mondanék?
Azért ekkora a seggem hogy az ólajtó méretű szádat befedje!
Ekkora efy tuskót!!!!
Márcsak azért is add le a kilókat!!!
Nem a lábszag a lényeg én olyat megint nem írtam, de mindegy, azért pontozzatok le nyugodtan...
Arról szól az egész, hogy nem jól kommunikálnak. Ezt értette az egyik válaszoló, aki történetesen a lábszagról írt. Lovagolhattok a szavakon, de nem erről szól.
És TÉNY, hogy nem jól kommunikálnak, mert csúnyán szólt be a férje, még ha igazat is mondott. Ő meg azóta nem szól hozzá. Ez most jó? Talán meg kéne beszélni, mi a bajuk egymással.
Mi olyan elképesztően érthetetlen ebben?
Anyu ül a gép előtt, apu behányt, hogy kövér, ő megsértődik. Ennyi a történet. Nyilván nem csak ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!