Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha lekövérezne a férjetek mit...

Ha lekövérezne a férjetek mit tennétek?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, a legkisebb 2 hónapos. Tegnap azt mondta a párom hogy milyen undorító és kövér vagyok, mert csak a gép előtt tudok ülni. Közben meg a nővére 3x akkora mint én, neki mégsem mond ilyeneket. Engem ezzel a földbe döngölt azóta nem szólok hozzá. Nagyon megsértett. Mit tennétek a helyemben? 158 centi vagyok és 70 kiló.

2013. júl. 24. 11:27
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
25%
"... mert csak a gép előtt tudok ülni."- Már ne haragudj, de ez is elhangzott. Ha ez igaz, akkor semmi jogod megsértődni. Mellesleg tényleg nem vagy valami csinos, a magasságodhoz nagyon sok a 70 kg. Tök mindegy, hogy hogy ki a kövérebb nálad. Az más kérdés, hogy milyen hangnemben mondta, azt lehetett volna szebben is. Rajtam spec. 3 kg van, 154 cm vagyok és 48 kg. És a helyedben kevesebbet ülnék a gép előtt és többet mozognék, ahogy lehet. Addig meg megbeszélném a férjemmel, hogy hogyan segít ebben, vigyáz a gyerekekre, amíg tornázom, stb.
2013. júl. 24. 12:17
 12/42 anonim ***** válasza:
21%
Le lehet pontozni, meg is lehet sértődni. A férjednek pedig igaza van.
2013. júl. 24. 12:25
 13/42 anonim ***** válasza:
70%

Kedves 12-es kívánom hogy ilyen hangnemben beszéljen veled innentől párod,ha szerinted ez normális!

Amúgy meg fogalom zavar van nálad,mert a vékonyság és a csinosság nem egy és ugyanaz!

2013. júl. 24. 12:28
 14/42 anonim ***** válasza:
44%

Olvasni tudsz? Azt írtam pont, hogy a hangnem nem volt megfelelő.:)

A csinosságról meg annyit, hogy 158 cm-hez a 70kg rengeteg. Ez tény.

2013. júl. 24. 12:32
 15/42 anonim ***** válasza:
37%
És szerinted biztos szebben hangzott volna, hogy a "nem csinos" helyett azt használom, hogy "kövér"? Elég képmutató gondolkodás...ezt az okoskodást ész nélkül!
2013. júl. 24. 12:34
 16/42 anonim ***** válasza:
79%

Fintor Zsófia:szakadtam a nevetêstõl,ez nagyon jó :D

Szégyellje magàt a fêrjed,hogy azt mondja a gyerekei anyjàra,hogy undorító. Aki osztja az észt a fogyàsról,3 gyerek utàn nem olyan könnyû àm lefogyni 2 hónap alatt!

2013. júl. 24. 12:43
 17/42 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha az anorexiásakat vesszük akkor tényleg rengeteg. Amúgy meg a sok idióta újságnak meg filmnek hála, ma már a kórosan alacsony testtömegindexxel rendelkező nőideál lett a követendő. A 158 centihez a 70 kg tényleg sok egy KICSIT (nem rettentően). De szülés után két hónappal nem sok nő hozza a csúcsformáját, főleg 3 gyerek mellett. Azt azért megnézném hogy a kérdező a három gyerkőc mellett hogy ül egész nap a gép előtt ahogy élete párja megjegyezte, hacsak nincs bejárónő meg bébisitter, de ezt persze nem tudom. Talán csak a kedves apuka látja kicsit eltúlozva, mert lehet hogy mikor apuka pl hazaesik a munkából mondjuk 5-6 óras között, akkor anyuka nem rohan tornázni, hanem hullafáradtan lerogy a gép elé esetleg a nap folyamán először, hogy picit kikapcsolódjon. NEm mellesleg az sem mindegy mit is csinál ott. Én pl vateráztam, teszveszeztem (eladtam, hogy jobban jöjjünk ki). De a hangnem mindenképp bunkó, és leginkább szájbarúgást érdemelne.
2013. júl. 24. 12:44
 18/42 anonim ***** válasza:
54%

A lényeg hogy te okos vagy,és hogy ezek szerint egy 70kg kilós nő,nem lehet csinos!Ezt te látatlanban MEGMONDTAD! :D

Veled tényleg beszélhet így férfi,mert te magad is ilyen stílusban nyomod,fel se tűnik neked!

2013. júl. 24. 12:44
 19/42 anonim ***** válasza:
50%
én azt mondtam a férjemnek, ha azt látja, szülés után már mozoghatnék, de nem teszem, és csak hízok és hízok, igenis szóljon rám! az más kérdés, hogy nem ilyen a stílusa.
2013. júl. 24. 12:49
 20/42 anonim ***** válasza:
73%

Atyaég milyen emberek vannak.

Mindenki elfelejti hogy most szült és valószínűleg szoptat. Eleve felmentek rá a plusz kilók, és szülés után a hormonok annyira durvák tudnak lenni, hogy van aki csak hízik, és nem tud tenni ellene, amíg szoptat.

Ostobák vagytok, semmivel nem vagytok tisztában. A gyermekágyi időszakban prolaktin termelődik a nő szervezetében, ami eléggé hízlaló. Baba mellett nem koplalhat, 3 gyerek mellett meg rohadt sok ideje lehet edzőteremre. Ha van 1 óra szabadideje végre, akkor meg leül a gép elé. A férje meg egy tuskó, mert gondolom neki van ideje saját magára.

TÉNY és VALÓ túlsúlyos vagy, és ezzel foglalkozni kell, de nem a gyermekágyi időszakban! Majd utána! Szépen rábízod a férjedre a gyerekeket meg a vasalást, te pedig elmész futni. A férjed legyen veled őszinte, de nem ilyen stílusban. Ezt nem sértés nélkül is a tudtodra lehetett volna hozni.

2013. júl. 24. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!