Kaptok ti vagy a férjetek Cafeteriát? Mire kéritek kisgyerek mellett?
A férjem kap. Erzsébet-utalvány, ez 8.000.
Megy EP-kártyára havi 20 körül. Ebből veszünk pelenkát, popsitörlőt, gyógyszert, cumisüveget, tápszert, cipőt. Utána kell nézni, rengeteg dologra fordítható. Ha már nem kell pelenka, kevesebbet fogunk kérni.
Van még valamennyi Széchenyi kártyán, de nem tudom, ezt mire fogjuk használni, még nem néztem utána.
8000 Ft Erzsébet utalvány.
Úgy 10 000 Ft körül megy EP kártyára.
Az éves keret maradéka pedig Szép-kártyára ment, amit éttermekben, vendéglátóhelyeken lehet elkölteni.
8000 Ft Erzsébet utalvány.
9000 Ft EP kártya. Azon veszünk neki cipőt (Szamos szupináló cipő), pelus...
Mi is 8 eFt Erzsébet-utalvány kérünk, kb. 20 eFt EP, a maradék pedig Szécheniy kártya szabadidő-keret.
Az egészségpénztárra megvettük korábban a babaápolási dolgokat (pelenka, törlőkendő, fürdető, olaj, testápoló, tápszer, cumisüveg, cumi, rágóka, itatópohár, gyógyszer, infralámpa, kókuszmatrac stb.)- mostanában mióta szobatiszta pedig mi is szupinált cipőt (supi+, salus, szamos), a fürdető-testápoló és a nedves törlőkendő a wc-hez még továbbra is kell.
A szabadidőkeretből pedig hajókázásra, állatkertre, játszóházra, kalandparkra, wellnessre tudunk költeni.
Egy munkahelyen dolgozunk a férjemmel.
Mindketten kapunk 8000ft/hó Erzsébet utalványt(az első félévet most kaptam meg egyszerre).
Van Cafetériánk is,mindkettőnknek az Egészségpénztári számlánkra és a Szép kártya mindhárom zsebébe raktuk a pénzt.Csak így tudunk elmenni nyaralni,mert a fizetésünkből a hiteleink kifizetése után nem maradna pénz nyaralásra,szórakozásra(cirkusz,Állatkert,mozi)
Az egészségpénztár nagyon fontos,mert betegesek a gyerekeink,a nagyobb most kapott szemüveget,csak az volt 30 ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!