Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha lekövérezne a férjetek mit...

Ha lekövérezne a férjetek mit tennétek?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, a legkisebb 2 hónapos. Tegnap azt mondta a párom hogy milyen undorító és kövér vagyok, mert csak a gép előtt tudok ülni. Közben meg a nővére 3x akkora mint én, neki mégsem mond ilyeneket. Engem ezzel a földbe döngölt azóta nem szólok hozzá. Nagyon megsértett. Mit tennétek a helyemben? 158 centi vagyok és 70 kiló.

2013. júl. 24. 11:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
65%

Hát Kedves Kérdező, ha Te a férjed hülye beszólása miatt abbahagyod a szoptatást, háááát mit mondjak...megérdemlitek egymást...

Arról nem is beszélve ha egy parfümmel meg lehet venni, még ha előbb kéreted is magad egy kicsit...

2013. júl. 24. 16:45
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, hogy gond van. Mégis miért kell a szoptatást abbahagyni? Nem zárja ki egymást a mozgás és a szopi. Én tudtam szoptatni mellette. Nyilván nem kell túlzásba esni, nem kell maratont futni...
2013. júl. 24. 17:24
 33/42 anonim ***** válasza:
71%
na b+, ha emiatt abbahagyod a szoptatást, te se vagy 100-as, már ne haragudj!
2013. júl. 24. 17:39
 34/42 anonim ***** válasza:
62%
Ezêrt nem szoptatsz? nem vagy normàlis! megsúgom,utàna azt mondja majd a férjed,h undorító a bõröd,undorító a fejed,akàrmi! Nekem is 2 hónapos a fiam,67 kg vagyok,168 cm, de ha a fêrjem ordítana a babàval,mind a 67 kg-mat bevetném,kivernêm a fogsoràt :-)
2013. júl. 24. 18:04
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerimtem a baba egészsége kismilliószor fontosabb.

Adok egy jó tanácsot:

Lehet diétázni, még szoptatás alatt is!

Mrgfelelő és megválogatott étrend a nyitja!

Pl.: csirkemell roston rizzsel.

Gyümölcs/zöldség

Joghurt

Főzelékek

Napi 5x étkezés, sokszor keveset alapon.

Szénhidrátot kerülni (de nem teljesen)

Mindenre szüksége van a szervezetnek.

Mellesleg szülés után a legtöbb nő hamarabb leadja a pluszokat.

A legfontosabb!!! Igyál annyit amennyit bírsz! Amikor diétáztam napi 4 litert megittam, volt hogy 5 is!!! Legyen az jó hideg tea, vagy limonádé! Úgy fognak peregni a kilók, hogy cdak nézel:-)

Szerintem szülés után nem ez a legfontosabb, ezt a férjednek is tudnia kell. Anyai feladatod van,ami szükséges!

Tessék a sarkadra állni, és nőként viselkedni!

31hkm

2013. júl. 24. 18:20
 36/42 anonim ***** válasza:
50%
Szoptatás mellett is lehet mozogni...
2013. júl. 24. 18:36
 37/42 A kérdező kommentje:
Sajnos "csak" mozgás mellett nem tudok lefogyni már próbáltam. Köszi a válaszokat!
2013. júl. 25. 07:14
 38/42 anonim válasza:
50%
Szülés után két hónappal, három gyerek mellett gondolom örülsz, hogy élsz. Nem várható el józan ésszel, hogy úgy nézz ki, mint egy topmodell. Nem tudom minősíteni a férjedet.
2013. júl. 25. 09:27
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem emiatt hagytad abba a szoptatást? Mert az elég durva volna...
2013. aug. 6. 08:43
 40/42 A kérdező kommentje:
De igen abbahagytam és már fogytam 5 kilót:)
2013. aug. 6. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!