Kinek mi változott a szülés után? Férj, szex?
Bár még csak fél éves a lányunk, de ugyanolyan fantasztikus és gyakori a szexuális életünk, mint terhesség alatt, vagy előtt.
Férjem is 3 műszakban dolgozik kemény fizikai munkát, sokszor szombatonként is, így ő is fáradt, de a szeretkezésre mindig szakítunk időt, nagyon sokszor megkívánjuk egymást.
Ezen valahogy nektek is változtatni kellene, mert a szex az egyik fő alappillére a jó párkapcsolatnak.
Hidd el, kielégítő szexuális élettel a gondok is könnyebben átvészelhetőnek tűnnek.
Lényegesebben kevesebbet vagyunk együtt, nemcsak a szex, de a bújás is. A kezdeti idő nekünk is kemény volt. Kólikás hasfájással küzdöttünk (este 6kor elkezdett sírni/ordítani, és hajnal 2-ig ez így ment). Aztán ezen túl lettünk. Ma alvás tekintetében szerencsés vagyok, mert este fél9-9 körül alszik el, így utána lenne időnk. Mégis sokszor dolgozik ekkor a férjem... Tény, nagyon sok mindent megváltoztatott a kislányunk, de azért valahogy meg tudjuk oldani a szeretkezéseket, együttléteket is. Pocakban a tesó ;) Kislányom most 17 hónapos.
Az biztos, hogy időt kéne szakítanotok egymásra is! Ezt nagyon jól látod. Más rokon, barát, akinél hasonló korú gyermek van... és pár órára át lehetne adni a gyerkőcöt? (mozi, egy kis pihizés... addig)
Szerintem önző vagy!!
Az anyósod, azaz a férjed anyukája - úgymond' - haldoklik. Mit vársz tőle??? Biztos nem könnyű lelkileg a párodnak sem + 4 műszak!!!
Szar időszak, amit túl kell élni! Ne válással fenyegetőzz, hanem legyél türelmesebb hozzá! Hidd el, nem neked a legnehezebb most!
Tudod: "jóban - rosszban"
Neked az a problémád, hogy "kicsit ki kéne kapcsolódni", neki meg az, hogy nemsokára meghal az anyukája + gürcöl a saját családjáért + még a felesége is hisztizik, hogy elválik tőle...
Gondold már végig!!
Szégyelled a gyereked, mert hisztizik. Elválsz a férjedtől, mert problémája van és most nem te vagy a világ közepe. Haragszol az anyósodra, mert rákos és nem segít.
Ááááááááááááááááááááááááá
8 hetes a kisfiúnk és a szex fantasztikus. A férjem újra olyan gyengéd mint a kapcsolatunk elején és ez most nekem nagyon tetszik. Szerencsénk van mert 2 hete beállt a pici, fél7kor fürdés, evés és fél8kor legkésöbb már alszik. Utána én még elrendezek ezt-azt, tápszer bekészítés, fürdés stb... és kb 8-től együtt vagyunk alvásig. Sokat beszélgetünk és jó minden. Amiben tud segít is ha megkérem.
Anyuék itt laknak a faluban, a baba 1 hetes kora óta vigyáznak rá amikor csak kell (bevásárlás stb...), hétvégén egy nap elviszik magukhoz és ott van fél-1 napot, ez nagyon jó arra hogy ilyenkor tudok rendesen takarítani, főzni egy jót és kiülni a férjemmel az udvarra beszélgetni egy kis bor mellett.
Sajnálom hogy neked ilyen nehéz, muszáj lesz leülnötök beszélni erről mert nem lesz jó vége így... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!