Szülés utáni szex miért nincs hozzá kedvem?
Igazából nem tudok konkrét tanácsot adni neked, de nálunk is ez volt a helyzet és elég sokáig tartott. 2 évig.
Aztán egyszer csak megváltozott valami. A fiunk bölcsibe jár én készülök vissza dolgozni, és megjött az "étvágyam".
Lehet, hogy az a gond, hogy nagyon a gyerekre koncentrálunk. Remélem hamarosan megoldódik a problémád.
Igen eleinte megértette,de ez már lassan 5 hónapja így megy és hát kezdd ki akadni.
Hát igen a színészkedés is meg volt,de szerintem attol még nem lessz jobb a kettőnk kapcsolata.
Én sem tudok nagyon érdemben tanácsot adni, nálam még minding tart ezt a szexmentes állapot. Nincs kedvem, nem is jön meg közben sem, sőt inkább számolom a perceket, hogy meddig fog még tartani az aktus.
Szomorú, de ez van.
17 hónapos a lányom.
Hormonok.Nálam legalábbis a szoptatás abbahagyása után jött vissza a kedv.Addig meg csak az őszinte beszélgetés segít.Leültettem a férjemet,elmondtam mi a helyzet,ő pedig segített.Türelmes volt,kedves,és odaadó,cserébe én nem ráztam le minden alkalommal,hanem hagytam magam hangulatba hozni,ami sokáig tartott,de megérte.
A színészkedést soha nem választottam volna.Egyrészt,mert ismer annyira,hogy észrevegye,másrészt nem aláznám meg ezzel.
Ez nem könnyű. Nekem a legnehezebb mindig a kialvatlansággal való küzdelem. Most 7 hónapos a legkisebb gyerekem, és azt érzem, hogy napközben sokszor megkívánom a dolgot, főleg, amikor hazajön a férjem 5-6 között, és megöleljük egymást. Csakhogy este 10-11 körül, amikor ágyba jutunk, és a testem eléri a vízszintest, már csak az alvásra gondolok. Ez ellen lehet és kell is küzdeni. Az én férjem nagyon megértő, sőt ő is szokott éjjel kelni a gyerekekhez, de ettől még tudom, hogy jobb lenne a "több".
Ami nekem segít: jobban kívánom, ha én kezdeményezek, és ha én irányítok
Próbáljatok ki új dolgokat, más pozíciókat, vagy bármit, ami a fantáziátoknak megfelel.
Én sajnos szülések óta sokkal szárazabb vagyok, kell a síkosító mindig.
És végül ha épp nincs kedved sehogy se, akkor kényeztesd a férjed, az is "jobb mint a semmi", és abból is érzi, hogy fontos neked.
Aztán ott van az is, hogy anatómiailag is változik az ember lánya, minden szülés után picit máshogy rendeződünk vissza, ezért kihívás is, hogy felfedezzétek újra az erogén zónáidat, mert lehet, hogy most máshogy lesz finom, és a bejáratott dolgok épp nem esnek jól.
És végezetül a pozitív gondolkodás. Próbálj tudatosan lazítani, amikor belevágtok, mert lehet, hogy közben kedvet kapsz. Én jártam már így :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!