Szülés utáni szex miért nincs hozzá kedvem?
szia. en egy ferj vagyok pont ugyan ezzel a problemaval. meg tudnad mondani hogy miert nem akarsz a ferjeddel szexelni? lehet megnyugtatna engem a valaszod. talan mas ffit kivansz.
Szerintem ne szineszkedj es mutatsd ki iranta a szeretetedet! lehet oralisan is oromot okozni a masikanak ha erre van igenye. de biztos azt is fogja kivanni hogy a pu..cidat add neki. ha nem is olyan surun de tedd meg neki. persze csak ha nem faj neked. de igy ki mutathatod hogy szereted es viszonozva is lesz a reszerol a szeretet.
Szia!
Először is bocsi,de egy kicsit ízléstelenül fogalmaztál.
Másodszor a mi problémánk azóta már megoldódott,a szoptatás abba hagyásával.
a kérdésedre a válasz az,hogy más férfiaktól még nagyobb undorom volt van és lesz is!Nálam szex terén csak és kizárólag a férjem jöhet szóba!SOHA MÉG CSAK GONDOLATBAN SEM TUDNÁM MEGCSALNI!!!!
Bocsi csak egy kicsit felhúztál.
Tehát szerintem hormon probléma lesz nálatok is beszélj a feleségeddel,és ne hülyeségeken rágd az agyad!!!
Kívánom,hogy helyre jöjjön a dolog nálatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!