Lehet,hogy éppen nem ide illik a kérdés,de itt már szülő nők vannak,és talán valaki meg magyarázza mit tegyek,hogy ne menjen teljesen tönkre a házasságom :(
Csúnyát fogok írni: Add meg magadat néha. Muszáj. a kapcsolatotok miatt. nehéz, de vegyél erőt magadon. Nem kell nagy dráma, nem kell nagy színészkedés, sőt nem is kell színészkedni. Csak egyszerűen feküdj le vele. Nehogy megromoljon a kapcsolatotok.
2013. jan. 8. 15:05
12/24 anonim válasza:
Fontos, hogy szexelj néha vele! Ha tetszik ha nem. Az én férjemet pont így udvarolta ki a barátnőm az ágyunkból! 5 hónapos volt a kisfiúnk, én nem bírtam a szexre még csak gondolni sem, a barátnőmnek panaszkodtam, siránkoztam, a férjem nagyon megértő volt, eleinte közeledett, aztán nem is közeledett csak nagyon megértő volt, és nem sürgetett (ekkor már viszonyuk volt) én továbbra is a barátnőmnek meséltem el a kudarcokat.
Aztán egyszer korábban értem haza a gyerekkel a játszótérről..:/
2013. jan. 8. 15:07
13/24 anonim válasza:
igen, a hormonok miatt van. az anyai ösztön erősebb.
sajnos így van ez amíg szoptatsz.
mindenképp beszélj a férjeddel róla, és mindenképp adj rá időt, hogy neki jó legyen.
nekem 1. babám 1 évig szopizott, utána vártam 2.babám (terhesség alatt egy fokkal jobb volt, de akkor sem éreztem sok kedvet hozzá), most 8 hós, még szopizik. így összesen már több mint 3 éve nyögve-nyelősen tudok csak ráhangolódni, de muszáj, mert a pasikban nincs ilyen hormonváltozás. én arra fiygelek hogy minimum hetente 1x legyen közös alkalom.
2013. jan. 8. 15:13
14/24 anonim válasza:
Én 3 hónapja szültem,de egy ogrénak érzem magam. A párom amúgy sem az a romantikus fajta,de egy ideje már az is kihalt belőle,ami volt.. Egy kis morzsa. Én nem tudok kezdeményezni,mert az önbizalmam nulla most,de ő sem teszi. És hidd el,ez még talán rosszabb érzés.. Szerintem nem kíván. Én kívánom őt,de nem veszi a jelzéseimet,szóval szar az egész. Próbáltam beszélni róla,de mintha nem is érdekelné. Szóval szerintem minden kapcsolat (legyen az testi,vagy érzelmi) alapja az egymással való őszinteség és a kommunikáció!
2013. jan. 8. 15:13
15/24 A kérdező kommentje:
Te jó ég ez szörnyű,de ahogy én ismerem a férjemet ezt azért nem tenné meg velem.Igazából én csak annyitól félek,hogy jön a türelmetlenség,feszültség,és a veszekedés végül meg az idegomlás.Nem szeretném ha a gyerek ilyesmiben nőne föl.Remélem ez megfog változni nálam.Ez olyan bosszantó,én sem örülök ennek a helyzetnek.Én is örülnék ha simán mennének a dolgok,de mit kezdjek magammal.
2013. jan. 8. 15:16
16/24 anonim válasza:
Szia! Eleinte én is így voltam, kb. 4 hónapos volt a kisfiam, amikor rájöttem, hogy csak azért nincs kedvem, mert irtó fáradt vagyok, mire mindenki ágyba kerül, és részben tartottam attól, nehogy becsússzon hamarabb a kistesó, mint kellene. Szóval megfelelő fogamzásgátló és kitaláltam: ha már az ágyba kerülve egyből elalszom, ott a fürdés. Elalszik a gyerkőc és irány a fürdő (kád vagy néha tusoló) közösen. És mire ágyba keveredünk meg lesz a hangulat vagy már meg is történt, és jöhet az ágy!Így mindkettőnknek jó és egyre jobban kezd visszajönni a kedvem.
2013. jan. 8. 15:33
17/24 anonim válasza:
Sajna tényleg igaz, hogy minél inkább nem csinálod, annál inkább nem lesz kedved :(
Szerintem hormonális, érzelmi és fizikai okai is vannak ennek, de sajna tényleg erőt kell venni magunkon néha :S
2013. jan. 8. 15:53
18/24 anonim válasza:
ugyanez a gond, 1 éves a lányunk... hormonálisan most nem tudom nagyon lázba hozni magam, szoptatok még :(
férjemnek ez gond is, hogy nem vagyok elég aktív. ráadásként fáj is. mindennek tetejébe, ha csináljuk, akkor biztos hogy éppen ébred a lányunk és menni kell hozá...
2013. jan. 8. 19:12
19/24 anonim válasza:
Én nem szoptattam sokáig, másfél hónapig, 1 éves a lányunk, de ugyanez a helyzet, havi kb. 1 szex. Nem tudom mennyire hormonális már és igazából az éjszakákkal is szerencsés vagyok,mert 8 hetes kora óta kislányunk átalussza.A síkosító állítólag megkönnyíti az együttlétet,talán nálunk is használ majd :-)
2013. jan. 8. 20:40
20/24 anonim válasza:
Hűű vagyunk egy páran :) de szerintem ez valahol normális egész nap mi is " dolgozunk" havi egy alaklom van nálunk is remélem azért hamarosan jobb lesz. Az ogre érzés nálam is meg van :))) ( ezen akkorát nevettem, jóóóó hasonlat ) én is kevés ideig szoptattam ezzel nem magyaráznám :( a helyzetemet. Ha az idő engedni fogja hamarosan indulhat a futás 1 éves a kislányom ideje helyrehozni magam fizikálisan hátha segít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!