Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ért már benneteket kellemetlen...

Ért már benneteket kellemetlen meglepetés fodrásznál? Kifizettétek vagy szóvá tettétek neki? Elég félénk vagyok, de elegem van, mert legutóbb gyakorlatilag semmiért 10 ezer forintot kért a fodrász.

Figyelt kérdés

Velem már kétszer is történt, hogy elmondtam, hogy kb milyen hajat szeretnék, és egyáltalán nem azt kaptam.

Általában tépett hajat szeretnék, és volt, hogy legvágták tüsire (!), illetve legutóbb melíroztattam, és szinten tépetett kértem. Gyakorlatilag semmit nem csinált vele a fodrász, semmi nem látszott rajta.

Ti amikor valami nem tetszik, hogy mondjátok meg, hogy ezért ti most nem fizettek?

2013. okt. 25. 09:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a végéből akartam vágatni a hajamnak, 5 cm-t mondtam, 15-öt vágott. Nem reklamáltam, de azóta nem voltam fodrásznál (kb. 9 éve), hanem magamnak vágom a hajam.
2013. okt. 25. 09:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

3x fordult elő velem is,mindkettő az a hiper-szuper szépségszalon feelinges hely..

Mondom a csajnak szőke utánfestést szeretnék,ezüst melírcsikokkal. Erre befesti a hajam (tanuló,semmi oktatói segítség egyáltalán),be se fogta a tövét amit még egy 500 ft-os festék is befog,erre elkezdi szárítani mondom és a melír? Jaa azt legközelebb..pff. Fizetek ezért semmi vágás,szar festés 8 ezer ft-ot!

Aztán utána olyan fodrászatba tévedtem be ahol nincs bejelentkezés,csak várakozás,én egész délutánt ott töltöttem türelmesen,senki le se szart,erre mire sorra kerülök óó már nincs sok időnk festeni... Otthon az idegtől és a kimerültségtől bőgtem szinte,itt legalább nem kellett sokat fizetni.

Ennél a kettőnél gyerek voltam még 14-15 éves nem is szóltam.

Viszont mikor tavaly 8 éves szőkéről barnává akartam válni,fodrász visszapigmentálta hogy ne dobja le tök szép lett,k.jó fazon tök boldog voltam,de fizettem 13 ezer ft-ot.. Gyere vissza 3 hét múlva akkor már fele ennyi se lesz mert csak festünk egyet rajta.

Vissza is mentem erre megint elkért 10 ezret mondom és ezt még is miért,nem erről volt szó?? Erre magyarázkodott hogy milyen drága termékekkel dolgozik,utólagos reklamáció sajnos niincs..

Kedvenc fodrászom egy kicsi kis szalonba van 3 társával együtt bérelik, nem hiper szuper 200 négyzetméteres még is ő dolgozik a legjobban,legelfogadhatóbb áron.

Én azt ajánlom inkább menjetek kisebb szalonokba ahol megismer a fodrász,és nem húznak le illetve nem akasztanak egy tanulót a nyakadba.

Én nem vagyok ilyen hogy nem fizetek,dolgozott rajtam,elbaszt@ attól még fizetek mert szolgáltatás. De legközelebb nem megyek oda az biztos.

2013. okt. 25. 10:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kifizettem, de mondtam, hogy akkor most vágja le még egyszer, mert olyan, mintha nem is jártam volna fodrásznál. Ha nem azt a szolgáltatást nyújtja, amit kérek, akkor többet oda nem megyek. Ha bunkók, akkor sem.
2013. okt. 25. 10:17
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Szóvá teszem persze.

Új városba költöztünk,kerestem egy szalont.Felül szőke,alul fekete a hajam,festett.Mondom hogy felül tövezést szeretnék,illetve megtépni kicsit,mert túl dús megint,aljához ne nyúljon.Erre betövezi,de sötétebb lett mint az eredeti hajszinem,és kezdené beszáritani.Mondtam,hogy amig nem szőkiti ki normálisan,addig én innen nem megyek.Csinált magának plussz 2 órás melót.

A végén a megbeszélt árhoz képest 5 ezerrel többet akart elkérni.Megmondtam,hogy felejtős,örüljön,hogy nem a panaszkönyvet kérem el,nem az én hibám,hogy egy világosszőke hajat nem tud befesteni szőkére.Oda többet nem megyek.

2013. okt. 25. 10:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt már olyan nem is egyszer, hogy nem úgy vágta le, ahogy azt szerettem volna, de általában a frufrumat cseszik el. Nem szóltam, úgy voltam vele, majd megnő. Szóval annyira nagyon mást még soha nem kaptam, mint amit kértem. Ami nem szokott tetszeni, az a szárítás. A régi fodrászom mindig ilyen extra nagyra szárította a hajamat, tele lakkal, meg tupirral. Úgy néztem ki, mint valami 40 éves elcseszett nem tudom mi...

A mostani fodrászomnak már szólok, hogy csak simán kézzel (még a körkefét se bírom) szárítsa meg és kész. Ő még frufrut is tud vágni, úgyhogy vele nincs gond.

2013. okt. 25. 11:32
 6/16 A kérdező kommentje:

Legközelebb majd én is megmondom, hogy ez nem az amit kértem, csinálja meg normálisan.

Nekem igazábkól nagyon kevés, nagyon vékony szőke melírt rakott bele, alig kellett festék hozzá. És tényleg a fazonja egyáltalán nem változott, sőt, amikor bementem még jobb is volt a hajam, mert be volt csavarva, ne lapuljon le a súlyától (vékony szálú, de nagyon sok hajam van). És még mondta a végén, hogy anyukámat is nyugodtan hozzam..

2013. okt. 25. 11:39
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
2x jártam így, egyszer a megszokott fodrászomtól jöttem haza sírva mert annyira nem tetszett ahogy beszárította. :D De akkor még tini voltam. Egyszer pedig egy ismeretlen fodrásznál akartam levágatni a hát középig érő hajamat, az a nyomorék pedig 5 percenként megkérdezte hogy de biztos? Biztos? Vágás közben is mondtam neki hogy nyugodtan vágjon még. Ő meg kb fél centiket vágott. A végén meguntam, kifizettem aztán otthon levágtam mégjobban...
2013. okt. 25. 11:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagyok lepontozva,mert kimerem nyitni a számat,és nem vagyok hajlandó többet fizetni mint amit eredetileg kért (az se volt kevés)?
2013. okt. 25. 11:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ne is mondd! Engem szinte csak kellemetlen meglepetések értek egész életemben a fodrásznál, meg is utáltam őket, nem is járok már pár éve. Mivel egyébként hosszú, egyenes hajam van aminek csak a végéből kell vágni kb 2 havonta, ezért ezt megcsinálom itthon magamnak. Nem egy nagy nehéz dolog és így tényleg azt kapom amit akarok, pontosan annyit vágok amennyit akarok.

A fodrászok képtelenek tiszteletben tartani a kérésemet, rendre mindegyik, mindig többet vágott mint amennyit kértem. Ráadásul hiába kértem hogy csak egy sima vég frissítés legyen, mindenáron fazonírozni akarták. Csak úgy maguktól elől tépettre vágták, vagy rövidebb sorokat vágtak bele, mert hogy ettől majd jobb lesz a tartása stb. Hát köszi szépen, de én ezt nem kértem! Festésnél is sokszor elbarmolták, a barna volt hogy egész más színű lett mint kértem, fakó, seszínű, a szőke volt hogy szalmasárga lett és szétroncsolta a hajamat. Alig volt fodrász aki tudott bánni a hosszú, vékonyszálú hajammal. Volt egy fodrász aki egyszerűen képtelen volt mosás után kifésülni, nekem kellett a hajamat magamnak kifésülnöm, egy fodrász szalonban! Ugyanez a fodrász szorgalmazta hogy használjak ruhaöblítőt (!!!) a hajamra hogy kifésülhetőbb legyen. Mondom, mi van?

Kifizetni mindig kifizettem (bár sosem voltam elégedett), mert nem akartam drámát, konfliktust, bár nem érdemelték meg.

Na aztán besokalltam, eldöntöttem hogy nem festetem többet a hajamat és fodrászhoz sem megyek, megtanultam magamnak levágni a végét, magam ápolni és azóta nagyon szép, senki nem mondja meg hogy évek óta nem látta fodrász a hajamat.

2013. okt. 25. 12:45
 10/16 anonim ***** válasza:

Az én fodrászom (vagyis már nem az, mert más városban élek) akihez jártam mindig sokat kért el, de ő legalább nagyon jó frizurákat csinált nekem. A szárítást néha eltúlozta, de taktikusan mindig vittem magammal hajgumit. Ha túl magasra sikerült a szárítás, akkor összefogtam a hajamat.

Viszont régebben festettem is nála a hajamat és mindig csokibarnát kértem. Ő keverte ki a festéket, mindig tök jó lett, és ugye kell bele vörös.. Kb. egy hétig olyan volt a hajam, mintha fekete lenne(nálam ilyen a friss festés), utána pedig már a 2 mosásnak köszönhetően szép csokibarna színe volt. Hát aztán egyszer véletlenül nem vöröset tett bele, hanem padlizsánlilát... :D A hajam sötétben feketének tűnt, napfényben pedig lila volt. Vicces volt. :D Azt ugye egyből észrevettük, de nem kértem, hogy ott azonnal fesse át, mert nagyon roncsolná a hajam, úgyhogy 1,5 hónappal később mikor esedékes volt a festés, akkor már jobban figyelt és csokibarna lett megint.

2013. okt. 25. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!