Ért már benneteket kellemetlen meglepetés fodrásznál? Kifizettétek vagy szóvá tettétek neki? Elég félénk vagyok, de elegem van, mert legutóbb gyakorlatilag semmiért 10 ezer forintot kért a fodrász.
Velem már kétszer is történt, hogy elmondtam, hogy kb milyen hajat szeretnék, és egyáltalán nem azt kaptam.
Általában tépett hajat szeretnék, és volt, hogy legvágták tüsire (!), illetve legutóbb melíroztattam, és szinten tépetett kértem. Gyakorlatilag semmit nem csinált vele a fodrász, semmi nem látszott rajta.
Ti amikor valami nem tetszik, hogy mondjátok meg, hogy ezért ti most nem fizettek?
Nekem még soha nem volt jó élményem fodrásszal. A féloldalas frufurmat mindegyik elrontotta, a homlokom középig vágta és nem fokozatosan, hanem egyik tincs 2 cm a következő 3 cm stb.
Mindig csak egy kicsit akartam vágatni a végéből, mert nem árt egy kis frissítő vágás a hajvégeknek, erre legalább 5-10 cm-től megszabadítottak.
Ezért úgy döntöttem, hogy nem megyek többet fodrászhoz. Magam vágom a hajam és sokkal jobb, mint bármelyik fodrász után. Néztem videókat, olvasgattam, hogy mit hogyan csináljak és érdekes módon, sose kell feltűznöm a frufrum, mert idétlenül néz ki :)
Irigyellek titeket, hogy tnehanyan le tudjatok sajat magatok vagni :)
En a legutobbi eset utan amint hazaertem, belevagtam elol, annyira merges voltam, pedig nem szokasom, mert ugyetlen vagyok.
Bar lehet, hogy inkabb tovabb probalkozok, hosszu tavon kifizetodobb.
Egyebkent senkit nem pontoztam le, sot mindenkinek zold kezet adtam :)
Nagyon sokáig nem jártam fodrászhoz és később sem szerettem meg.Első körben az idegelt ki,hogy a hosszú-combközépig ért-hajamra mondtam,hogy max 5 centit a végéből.Levágta vállig érőre,mert közbe anyám elkottyintotta magát,hogy úszok.Apámmal két hétig nem szóltunk hozzá amiért értelemszerűen ezen kijelentés hallatára érezte a fodrász a szabadság szelét a szárnyai alatt.Azt kifizettük.
Aztán egyszer egy másik fodrász levágta nagyon jól,tényleg imádtam azt a hajat szóval legközelebb is hozzá mentem és mondtam neki,hogy vágja ugyanolyanra.Sikeresen teljesen mást csinált,de annyira elrontotta,hogy egy hónapig csak sapkában mertem közlekedni.
Évekig nem engedtem a hajamhoz nyúlni senkit aztán jött egy elég éles stílusváltás és egyik barátnőmet megkértem,hogy vágja le.Leraktam elé a képet,hogy milyet akarok és érdekes módon neki sikerült olyanra.Azóta ismerősöknek ketten vágunk és festünk és még egyszer sem volt olyan,hogy valakinek nem tetszett amit csináltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!