Megszeretném lepni barátomat. Ez jó ötlet?
Arra gondoltam, hogy így fél év után kicsit változtatnék a külsőmön. Drasztikus változást nem akarok, ezért arra gondoltam hogy a vállig érő sötétbarna hajamat kissé Jennifer Anistonosra vágatnám és festetném be, a körmömet meg csak szimplán franciásan gél lakkal csináltatnám meg.
Egyébként Jennifernek erre a frizurájára gondoltam:
És ilyen manikürre gondoltam:
Főleg a srácoktól kérdezném, hogy nektek tetszene? Egyáltalán észrevennétek a változást? :)
Többen mondják hogy a kevesebb több, ez a srác akivel vagyok, már látott engem tépett fekete hajjal is még tavaly...:D
Szerintem ez így jó. :) Nem nagy változás, de mégis megújulsz tőle :)
Azért valahogy kicsit puhatolózd ki,hogy neki tetszik-e Jennifer haja. :)
szia, sztem nem rossz, főleg a köröm, bár a haj is jó. de sztem, ha úgyis a barátodat szeretnéd meglepni, akkor kérdezd meg mi jön be neki. lehet h neki a vörös haj jön be vagy a szőke, stb.
21/F
Köszönöm a válaszokat, itt irta valaki hogy kérdezzem meg a barátomat, mert hogy lehet hogy neki a vörös vagy a szőke tetszik.
Igen ez is egy megoldás, de a kedvéért nem leszek se vörös, se szőke..:D ha így tetszettem meg neki, akkor nem hinném hogy az lesz a baja hogy nem vörös vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!