Szerintetek milyen ötlet az hogy reggelente ecetes vattával bekenem a hónaljamat az összes nem használó dezodorok helyett? Megvárom míg beszívódik veszek rá ruhát és beparfümözöm magam akkor többiek megfogják érezni az ecetet rajtam?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 16:46
1/6 anonim válasza:
Egészségedre! De hogy ettől nem fogsz kevésbé izzadni, az is biztos.
Mi adta egyáltalán az ötletet?
Környezettudatosságból akarsz ecetezni?
Ha nem, akkor antisudorica-t neked. Többre mégy vele.
2/6 A kérdező kommentje:
a testszag ellen szeretném használni mert elvileg baktérium ölő.
2013. szept. 16. 17:39
3/6 anonim válasza:
Nem tartom jó ötletnek. Az ecet az sav, kimarja a bőrödet. Egyszer rátettem egy darázscsípésre ecetes vattát (ezt tanácsolták), hát teljesen gallyra tette a bőrömet.
Vegyél Exodort vagy a gyógyszertári Antisudoricát, ezeknél jobb nincs.
4/6 A kérdező kommentje:
az sem használt a szag ellen:/
2013. szept. 16. 20:18
5/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan használd! Kend be reggel a hónaljadat és utána kicsit parfümözz. Nem fogják megérezni. Viszont én azt javaslom neked, hogy legalább egy héten kétszer egy fél kádnyi fürdővízbe önts egy üveg ecetet. Nagyon puha lesz tőle a bőröd és nem fog kimarni. Hosszútávon csökkenni fog az izzadás is.
6/6 anonim válasza:
Hát nem tudom kedves kérdező...én is izzadós vagyok és csak a fentiek használnak, más sima dezodor annyit sem ér, mint halottnak a puszi. A szagról nem tudok mit mondani, mert nálam nem jelentkezett, naponta legalább egyszer fürödtem, vagy ha kellett még megtöröltem magam nedves törlőkendővel. Szag akkor van, ha az izzadságban elszaporodnak a baktériumok, annak pedig idő kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!