Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már hogy barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már hogy barátnőtök pasija annyira nem tetszett hogy ezt szóvá tettétek?

Figyelt kérdés
pl barátnőtök összejönne egy közel sem jó pasival vagy csúnya vagy testes, túl vékony stb. Ilyenkor hogy viselkedtek a sráccal? Elfogadjátok barátnőtök választását, vagy úgy érezve hogy jobb pasit érdemel, bele szóltok vagy ha nem is szóltok bele, de magatokba van véleményetek róla? Volt már ilyen?

2012. szept. 11. 20:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Volt hát.. sértődés is volt belőle.. aztán végül is szét mentek és most van egy 5* pasija..
2012. szept. 11. 20:31
 2/14 anonim ***** válasza:
volt :D
2012. szept. 11. 20:33
 3/14 anonim ***** válasza:
én sosem szólok bele ha neki tetszik akkor nekem mindegy 19/L
2012. szept. 11. 20:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Még akkor is ha ő nagyon szerelmes bele, és nagyon jól megvannak?
2012. szept. 11. 20:36
 5/14 anonim ***** válasza:

már nem azért de ki az a degenerált aki a külseje alapján ítéli meg a BARÁTNŐJE pasiját? gondolom 12-13 évesekről van szó. Nem, ha jól bánik vele nem érdekel hogy néz ki.

20/L

2012. szept. 11. 20:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Én sose szóltam. Ha neki tetszik, és a srác jól bánik vele, én minden esetben elfogadtam.

Bennem max annyi van, hogy nekem nem az esetem. De nem ítélem el, vagy nézem le se barátnőmet, se a srácot. Sőt, így is szívesen barátkozom a sráccal, és megyek el velük erre-arra. Haverokat amúgy sem a külsejük alapján választok, és jó esetben barátnőm párja is egy haver lesz.

A legdurvább véleményem a legjobb fiúbarátom nőjéről volt. De neki se mondtam, mert nem akartam, hogy rosszba legyünk, és végül összebarátkoztam a lánnyal is. Most ugyan megint megvan a véleményem róla, de már nem a külseje, hanem a viselkedése miatt. De ennek is csak akkor adtam hangot, mikor fiúbarátom is kiakadt rá.

2012. szept. 11. 20:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Volt igen. Azt elmondtam, hogy azért ennél lehetne válogatósabb, de mivel a barátnője vagyok, kiálltam mellette, és elfogadtam a döntését, ha ez a srác teszi boldoggá. Később megjött az esze, szakítottak, és a mai napig nem érti, miért tetszett neki a fiú. Hagyni kell, had tanuljon a saját "hibájából".
2012. szept. 11. 20:42
 8/14 anonim ***** válasza:
#1 vagyok azért szóltam bele mert az a srác( a volt barátja) kb csak kihasználta majdnem megverte üvöltözött vele apróságokon megcsalta a volt nőjével stb.. 16 volt a barátnőm a pasija meg 18-19 körül lehetett szóval beleszóltam mert nem akartam, hogy valami baja legyen..most van egy barátja aki mindennél jobban szereti, tiszteli sosem tudná bántani stb..szóval ezért szóltam bele 16/L...
2012. szept. 11. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:

nem, ilyet soha nem is mondtam és nem is mondanék a barátnőim közül egyiknek sem. csak azt jegyeztem meg, ha esetleg a srác nem úgy bánt vele, ahogy kellett volna, de ez is ritka esetek közé tartozik.

mindenkinek más tetszik, nem értem miért kéne ezért szólni másnak, felesleges vitákat és sértődéseket okozva ezzel.

2012. szept. 11. 20:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Én el szoktam mondani hogy az nekem nem jön be, de ha neki ő kell hát tessék.:D A véleményemet sose tagadtam, ha kérdezték, de amúgy nem kötözködök.
2012. szept. 11. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!