Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már hogy barátnőtök pasija annyira nem tetszett hogy ezt szóvá tettétek?
már nem azért de ki az a degenerált aki a külseje alapján ítéli meg a BARÁTNŐJE pasiját? gondolom 12-13 évesekről van szó. Nem, ha jól bánik vele nem érdekel hogy néz ki.
20/L
Én sose szóltam. Ha neki tetszik, és a srác jól bánik vele, én minden esetben elfogadtam.
Bennem max annyi van, hogy nekem nem az esetem. De nem ítélem el, vagy nézem le se barátnőmet, se a srácot. Sőt, így is szívesen barátkozom a sráccal, és megyek el velük erre-arra. Haverokat amúgy sem a külsejük alapján választok, és jó esetben barátnőm párja is egy haver lesz.
A legdurvább véleményem a legjobb fiúbarátom nőjéről volt. De neki se mondtam, mert nem akartam, hogy rosszba legyünk, és végül összebarátkoztam a lánnyal is. Most ugyan megint megvan a véleményem róla, de már nem a külseje, hanem a viselkedése miatt. De ennek is csak akkor adtam hangot, mikor fiúbarátom is kiakadt rá.
nem, ilyet soha nem is mondtam és nem is mondanék a barátnőim közül egyiknek sem. csak azt jegyeztem meg, ha esetleg a srác nem úgy bánt vele, ahogy kellett volna, de ez is ritka esetek közé tartozik.
mindenkinek más tetszik, nem értem miért kéne ezért szólni másnak, felesleges vitákat és sértődéseket okozva ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!