Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már hogy barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már hogy barátnőtök pasija annyira nem tetszett hogy ezt szóvá tettétek?

Figyelt kérdés
pl barátnőtök összejönne egy közel sem jó pasival vagy csúnya vagy testes, túl vékony stb. Ilyenkor hogy viselkedtek a sráccal? Elfogadjátok barátnőtök választását, vagy úgy érezve hogy jobb pasit érdemel, bele szóltok vagy ha nem is szóltok bele, de magatokba van véleményetek róla? Volt már ilyen?

2012. szept. 11. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Volt már, persze. Elmondom a véleményemet, és a többi nem érdekel. Megmondani nem fogom neki, hogy kivel járhat... Persze azt sosem hagyom, hogy hülyére vegyék. Nem szokott az ilyen "tapintatosság" érdekelni, hogy ha megcsalják nem mondom el neki, nehogy fájjon neki. Először én harapom át a srác torkát aztán elmondom barátnőmnek., és ő következik.
2012. szept. 11. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
csak annyit mondok ilyenkor, hogy nem az esetem, de ezt is csak akkor, ha a barátnőm rákérdez a véleményemre a pasijával kapcsolatban
2012. szept. 11. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Én megmondom persze hogy nekem nem jön be. Ez azért vicces mert a három legjobb barátnőm mind olyan pasival járnak akik nem adoniszok. Nekem nem is jönnek be de kettővel közülük nagyon jól kijövök. Aranyosak rendesek. A harmadikat viszont nem bírom.
2012. szept. 11. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
néha tettek a barátomra pár megjegyzést, de egy idő után megkedvelték, mert jó hatással volt rám. nem veszekedtünk emiatt, és nyilván nem akarom hogy odalegyenek érte, úgyhogy nekem így tökéletes.
2012. szept. 12. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!